Merhabalar, Alım Motor diye bir işletmenin sitesine denk geldim. Fiyatlar aşırı uygun geldi. Daha önce alışveriş yapmış, kimse var mı? Durup dururken cebimizdekinden olmayalım.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250E-10
İzmir-Göztepe
A Rh (+)Merhabalar, Alım Motor diye bir işletmenin sitesine denk geldim. Fiyatlar aşırı uygun geldi. Daha önce alışveriş yapmış, kimse var mı? Durup dururken cebimizdekinden olmayalım.
Lifan LF250-B
Kocaeli
0 Rh (+)Bizim bir arkadaş oradan alışveriş yapıyordu, hatta dükkanları Konyadaymış sanırım, bir problem yaşamadı şimdiye kadar![]()
İnandığım yolda bir uyur gezerin sakınmazlığı ve inadıyla yürürüm ben.
RR Spyder 250
İstanbul - Sultangazi - (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Oldukça hesaplı bir sitetabi ürün çeşitliliği bol değil ama işimdi yapar

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)Merhaba siteyi inceledim. Konyadan gönderi yapıyorlar. Bazı ürünlerde fiyatlar çok uygun denenebilir.
Antalya da gvenilir bir yer var. dokuyucu.com.tr genelde oradan alıyorum. Ya da sanayiye bakıyorum. Kıyasla istersen.
Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşcesine; bu davet bizim!
Antalya - Merkez
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Merak edip girdim fiyatlar gerçekten iyi ama kargo 9 lira diyor toplu alım yapmak lazım :D
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)yuh, fiyatlar cidden çok iyi.
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)kalyoncu da cok uygundur. bır bakın fıyatlara ben genelde kalyoncuyla calısıyorum
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Regal Raptor Spyder 250E-10
İzmir-Göztepe
A Rh (+)Hepsine bakıcam![]()
teşekkür ederim öneriler için. Ben de alırsam neticeyi yazarım buradan.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)