Park lambasını değiştiriyorum bir hafta geçmeden yine patlıyor. Daha önce böyle bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 250 Daytona
Kayseri
A Rh (+)Park lambasını değiştiriyorum bir hafta geçmeden yine patlıyor. Daha önce böyle bir sorun yaşayan veya çözüm önerisi olan var mı?
Honda
İstanbul-Kartal (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Ustadım, benzer problemi bende yasadım. Tavsiyem benzinlikteki 2 tanesi 1 lira olam ampul yerine daha kaliteli ampul alman. Evet saçma geliyor kulağa fakat ben bu şekilde aştım..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kayseri
A Rh (+)Ben çözüm o sandım ama 5 lira verip Osram aldım çözmedi maalesef :/
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)Bence şarjını bir ölçtür ayrıca ampülü taktığın yere bak eğer gevşekse devre kesilip geliyorsa ampülün ömrünü kısaltabilir.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
Regalraptor E250-9B
..
0 Rh (+)-------------
aynen Gürol abi devrede lamba, fiş, soket falan varsa bunlar tam oturmalı değer değdi-değecek pozisyonuna düşerse ark oluyor yüksek ısı sonucunda yanma oluyor hatta yangın bile çıkarabilir.Her motorcunun multimeter cihazını kullanmasını bilmesi gerekiyor elektronik,elektrik işlerinde olmazsa olmaz bir alettir, basit özellikte olanlar 10-15 TL ye alınabilir.
....
DD250E-9B 2011
Muğla - Milas
B Rh (+)Abi aynı sorunu 1,5 hafta önce falan bende yaşıyordum sabahtan akşama 2-3 çift değiştirdiğim oluyordu sisler, sinyaller, parklar sonra motorcuya götürdün ampul değiştireyim dedim ama ön sinyallerde sıkıntı olmadığı için adam tesisata baktı ve ne yaptı anlamadım ama şuan canavar gibi çalışıyor sıkıntısız. diycem o ki bir ustaya götür tesisata bir baktırabilirsin
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Philips ampul vb kaliteli bi sey dene. Birbirine yakin oldugu icin icerdeki o dalga o yuzden yakabiliyo ampulu
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)tesısatta olumsuz bır durum olabılır stop ampulune yuksek voltaj gelıyor kı patlıyor bır elektrıkcıde ampule gelen elektırıgı olcturmenı tavsıye ederım sana
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Kardeşim statör veya konjektöre bi baktır orjinal değil ise veya birbiri ile uyumsuz ise ondan yapabilir. İnşallah çözülür
Trust me! I am an engineer
Kayseri
A Rh (+)Önce bir ustaya gideyim o zaman ben![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)