Herkese iyi sürüşler,
Denizli veya çevre illerde dd250e-6c için boru eksoz yapan veya yaptıran var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250e-6C
Denizli
0 Rh (+)Herkese iyi sürüşler,
Denizli veya çevre illerde dd250e-6c için boru eksoz yapan veya yaptıran var mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim![]()
Ride or Die...
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Hüseyin denizlilisin galiba önce kendini tanıtırsan daha iyi olur
Bende bu iş ile uğraşıyorum bu günlerde görüşüp halledebiliriz büyük ihtimalle tanıdık egzozcu çok nasıl birşey istediğine bağlı
SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu Fatal tarafından (08.July.2016 Saat 18:11 ) değiştirilmiştir.
Love & Respect
RR DD250e-6C
Denizli
0 Rh (+)Müsaitsen bu akşam görüşüp konuşalım
Ride or Die...
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Kuşadasında aldora arkadaşımızın düğününe geldik toplu olarak şimdi izmire geçtim yarın dönücem denizliye görüşelim elimden geleni yaparım
Neresinde oturuyorsun denizlilinin ben sürekli geziyorum görürsün beni beyaz daytona var 20 f 0350 plakalı
Love & Respect
RR DD250e-6C
Denizli
0 Rh (+)Olur görüşelim. Bir tane gördüm denizlide beyaz. Sanırım senin makinadır... Benim takıldığım bi ortam var, hep birlikte tanışır konuşuruz
Ride or Die...
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Bakalım raptorriders adı altında bende bi ekip kurmaya çalışıyorum görüşelim denizliye dönünce
Love & Respect
RR DD250e-6C
Denizli
0 Rh (+)Bizim grup pek klüp kafasında değil. Hepimiz free rider'ız. Kural yok, Klüp yok, sadece motor sürüyoruz. Tek kural var o da Güven ve Güvenlik![]()
Ride or Die...
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Konuşuruz bunları bi görüşelimde
Love & Respect
RR DD250e-6C
Denizli
0 Rh (+)Aynen, konuşuruz
Ride or Die...
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)mustafa kardesımız senınle ırtabata gecmıs kardesım sen bır onunla konus egzos konusundada sana yardımcı olacaktır. demi fatal![]()
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)