Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Alanjaweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet Gürkan Alan
    WEBMASTER
     Regal Raptor DD150 E
     Alanya/Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

Regal raptor dd150 WhatsApp grubu

Sa arkadaş lar iyi forumlar bi WhatsApp grubu kuralim diyorum dd150 si olanlar, bir sıkıntıda bir öneride birbirimize anlık destek olabilmek için, iyi olacağı kanaatindeyim, gruba eklenmek isteyen arkadaşlar GSM no larini buraya yazsin ben ekleyim gruba.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,684
    Beğenilmiş
    7,111
    Ahmet bizim bilgimiz onayımız olmadan açık ekrandan böyle bir talepte bulanamazsın forum zaten iletişim yardımlaşma için var arkada yazışacaksanız burayı kapatalım

Alanjaweb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ahmet Gürkan Alan
    WEBMASTER
     Regal Raptor DD150 E
     Alanya/Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahmet bizim bilgimiz onayımız olmadan açık ekrandan böyle bir talepte bulanamazsın forum zaten iletişim yardımlaşma için var arkada yazışacaksanız burayı kapatalım
    Tamamdır sıkınti yok hocam. Herkes sürekli forumda online olmayabiliyor. Ama WhatsApp sürekli herkeste Aktif. Ben onun için düşündüm. K bakmayın amacım kötü değil. Peki bir kategori olusturamazmiyiz. Her model için. Madem amaç tertipli ve düzenli bir forum oluşturmak. Bu şekilde daha düzgün olabilir. Bizim içinde gelecek yeni üyeler içinde güzel olur bence. Mod arkadaşlarda konuları gerekli modellere taşırlar çok güzel olur. Çünkü ben araştırırken zorlandım dd150 için mesela

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Alıntı Alanjaweb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamamdır sıkınti yok hocam. Herkes sürekli forumda online olmayabiliyor. Ama WhatsApp sürekli herkeste Aktif. Ben onun için düşündüm. K bakmayın amacım kötü değil. Peki bir kategori olusturamazmiyiz. Her model için. Madem amaç tertipli ve düzenli bir forum oluşturmak. Bu şekilde daha düzgün olabilir. Bizim içinde gelecek yeni üyeler içinde güzel olur bence. Mod arkadaşlarda konuları gerekli modellere taşırlar çok güzel olur. Çünkü ben araştırırken zorlandım dd150 için mesela
    Ahmet gürkan merhaba. Aslında konu şuki. Forumumuz ve grubumuz bir markaya ve onun modellerine bağlı bir grup olmadığı için yapılmaması bu yönde karar alınmıştır. Fikrinde güzel belki ama whatsap grubu kurmak bu durumda insanları bireyselleştirmek olur. Bu doğrultuda RaptorRiders bir motorsiklet grubudur. Kaynağıda forumdur. Ve Chopper Custom Cruiser model her iki tekere marka farketmeksizin topluluk ve katılım sağlar. Bilgiler kısıtlı olabilir yada ulaşım imkanı zor gözükebilir. Ama şuan kategori yapmak bu varolan bilgilerin hepsini çöpe atmak olur. Olanda kaybolup gider. Bu yüzden eldeki ile yetinmek gerek. İlgin ve anlayışın için teşekkür ederim kardeşim. Antalya ekipteki arkadaşlarla iletişim kurarsan sana 150 cc hakkında pratik olarak yardımcı olacaklardır. Bu daha faydalı olur.

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,660
    Beğenilmiş
    1,791
    A.selam iyide whatsapp dan yaptığın bilgi paylaşımların kime faydası olur? Forum zaten bunun için var 3 5 yıl sonrada yaşanan sorun, bilgi vs. Paylasilanlari motor sahipleri gorecekki faydamiz dokunsun.. eminim dostane olarak konu actiniz ama bu forumun ( bilgi, paylaşım ) mantığına uyusmaz

Ali Alp
    özel güvenlik
     Hyosung GV 250
     Antalya
    Beğenmiş
    4,161
    Beğenilmiş
    1,148
    Ben motorumu yeni aldım ve alırken kafama 100 lerce soru takıldı. Ancak bunu başta Celil başkan olmak üzere onlarca üye yanıtladı. Hem de bunu 3-4 sene evvelden yaptilar. Kafama takılan soruları birileri zaten sormus ve yanıtlamış idi
    Forum olayının en güzel yanlarından birisi bu. Şu anda yazdiklarimizdan yıllar sonra insanlar yararlanacaklar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    Ahmet kardesim sen herhangi sorunda forumda paylasirsan ben ve diger arkadaslar elimizden geldikce yardimci olucaz sana. Ha herkes foruma giremiyor vakti olmuyor demissin. Herhangi bir problemin varsa sen whatsaba yaz biz sana yardimci olalim diger arkadaslarda bundan faydalanmak istiyorsa aktif olucak ve takipte kalicak

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Zaten sormak istediğinden fazlasını arama motorundan bulacağından hiç şüphen olmasın

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)