Bayram nedeniyle Aldora kardeşimizin düğününe gidemedim ve sonrasında virajlarıyla korkuttukları kuşadasına gitme kararı aldım. Akşam 6 gibi yola çıktık geceye kaldık dolayısıyla karanlıkta sürmek zorunda kaldık (Bir kadın sürücü olarak o çok korkuttukları virajlar vız geldi tırıs gitti) Akşam kuşadasına vardığımizda RR ailesinden hala birilerinin olduğunu öğrendik ve önder camping e teker bastık kardeşlerim ve abilerim sağolsunlar bizi çok iyi karşıladılar sohbet muhabbet derken geceyi gündüz ettik.
Ertesi gün eğlenmek için aquapark a gittik gittigimizde 2 motor olmamiza rağmen önde olan toprak onur a görevliler o günün aile günü olduğunu ve giremiyeceğimizi söylediler ben beraberiz desemde devam ettiler kadın olduğumu vurgulasamda kadın motor mu sürer tepkisi aldım en sonunda kaskı çıkartın o zaman görelim beyfendi lafını da yedikten sonra kaskı hemen çıkarttim çok özür dileyip ilk defa böyle bi motoru kadın sürdüğünü söylediler şaşkınlikla ve gülerek içeri girdik hala aklıma geldiği zaman gülüyorum umarım ülkemizde benim gibi kadın sürücüler artar
Akşaminda kamp a döndüğümuzde Aldora ve ailesinin gelceğini öğrendim mangal yapmak için alışveriş derken geldiler etlerimizle beraber çilingir soframızı kurduk ve muhabbet dolu bir gece geçirdik
Raptorriders kulubu sayesinde manevi anlamda bir sürü abi ve kardeş edindiğim için mutluyum
RR ailemizde kadın sürücülerin çoğalması dileğiyle![]()

Regal Raptor 250e-6c
izmir-bornova
A Rh (+)