geçmiþ olsun allah beterinden korusun
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
Yok- Yakinda..
Samsun - Ýlkadým
A Rh (+)geçmiþ olsun allah beterinden korusun
*Herkesten hýzlý sürmen,yalnýz süreceðinin garantisidir.
RAPTOR RÝDERS SAMSUN
coni-blaze55 (Fýrat KARGA)
Kawasaki VN 800 Classic
Ýstanbul - Halkalý (Avrupa Yakasý)
A Rh (+)Ýlker geçmiþ olsun. Kazanýn ne zaman nereden geleceði belli olmuyor çok dikkat etmek lazým.
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
Ýstanbul Baðcýlar (Avrupa Yakasý)
A Rh (+)Ýlkerim çok geçmiþ olsun. Bidahasý olmasýn kardeþim inþallah.![]()
Regal Raptor DD250 2006 model
Ýzmir - Bayraklý
0 Rh (+)Çok çok geçmiþ olsun tekrarý olmaz inþallah..
Casper_VIA_V9 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yok (Yakýnda olucak)
Bursa
A Rh (+)Arkadaþlar naylon lastiklerle gezme inadýný ne zaman býrakýcaz ? Motorun en önemlý olayýnýn bizi yolla hayata baðlayan unsurun kalýtelý lastýklerden geçtiðini ben sizlerden öðrendim...Ama millet olarak malesef ki bana bir þey olmaz abi ben senelerdir sürücüyüm acemýler düþünsün mantýðýný kenara koymanýn vaktý geldý de geçiyor deðilmi...Ekipmansýz þehir içinde bir yerden bir yere kýsa mesafede olsa beklemediði kazalar geçiren arkadaþlarýmýzýn alçýya alýnmýþ ayak ve kollarýnýn fotosunu görmek bizlere bir anlam ifade etmiyormu ?
Daha yakýnlarda Bursada oturduðum semte yakýn bir anayolda genç bir motor sevdalýsý kafasýnda kask olmasýna raðmen ve diðer ekipmanlarý olmasýna raðmen kaza yerinde feci þekilde can vermiþtir...
Suzuki C 800
Ýzmir-Karþýyaka
A Rh (-)Büyük geçmiþ olsun kardeþim. Bu naylon tekerler yerine topluca bir Teker sipariþi mi organize etsek çokta pahalý tek tekere 700 liralardan bahsediliyor.
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)geçmiþ olsun ayný þey benim baþýma geldi koruma demiri sürter sürtmez kaldýrmayý baþardým nasýl yaptým onu bilmiyorum ama :D Allah beterinden korusun hepimizi.
BMW R1100RT
Karþýyaka/Ýzmir
A Rh (+)Geçmiþ olsun kardeþim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)