Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7

Android Telefon Oyunu

Merhaba arkadaşlar;
    Yaklaşık olarak 4 saatir işi gücü bıraktım oyun oynuyorum.Hani motosiklet tutkudur derler ya o hesaba cıktı benım bu muhabbet.Aksamleyın soyle 3 5 google playde yenı uygulamlara bakıyordum zıra hanı aklımıza gelmeyen yapılabılır bır uygulama var mı hesabı bır yerden voleyı vururmuyuz :D Neyse yenı uygulamalar arasında mı Yapımcısı Turk uygulamalar arasında mı bır chopper kartal gıdon dıkkatımı cektı neyse neymıs bu falan fıstan android telefon lara motosıklet oyunu.Oncelıkle kendı kendıme dedım ne kadar keyıf verebılır ne kadar eglendırebılır ne kadar o hazzı verebılır ? Tabıkı bellı baslı ucmaya daır hazzı vermıyor fakat oyunun basında 2 zamanlı bır skuter ıle baslıyorsun aralara dalıyorsun vs ısın en garıp yanıda oyunda bır sekılde olduda aralara derelere gırerken dustugundekı hıssayatın psıkolojın.Bırde su anda sevıye 11 mı neyım xv950 kullanıyorum nasıpse shadow da kullanıcaz :D Şimdi işin forumdaki reklam boyutunu yada bu oyunun yapımcısını vs tanımıyorum burası bır motosıklet forumu ve gercekten son zamanlarda en cok keyıf aldıgım bu oyunu sızle paylasmadan hatta yorumlarınızı almadan da yapamazdım.apple strode varmı bılmıyorum android play market ıcın oyunun ismi traffic rider zaten soyle ape hangerdan bozma kartal gıdon gordunuz mu anlarsınız.
    -------------
    Live to Ride , Ride To Live

Fatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Bu oyunun daha önce konusu açılmıştı ben oynuyorum bile sen geç kalmışsın

FatalSarac
    Raptor Riders DENİZLİ
    Love & Respect

RUSBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erhan küçük
    Kamu Görevlisi
     Raptor Spyder 250cc
     Ordu-Ünye
    Beğenmiş
    6
    Beğenilmiş
    7
    Oynadım ve bıraktım shadow da aldım ama shadow ile bolum geçemiyorsun ninja ya ihtiyaç duyuyorsun. En kotu yanı elindeki eski motorları satarak para kazanamıyorsun ve yeni motor almana bir engel teşkil ediyor. Sana kolay gelsin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)