Gençler ve genç kalanlar selam. Başka bir ana başlık bulamadığım için konuyu buraya açtım. Umarım doğru yerdir. Bugün nezamandır peşimde olduğum bir spyderı sonunda yakaladım (pokemon style ☺) numaramı yazdığım motor geri döndü. Bu akşam yanına gittim. Burada bi çanta dükkanı var ve aynı zamanda istanbulda imalatta yapıyor. Bugün mekanını ziyaret ettim. Biraz motor hakkında sohbet ettik. Motoru cidden güzel. Fethiyede kendi motorumu götürdüğüm ustadan memnun değildim yeni bir yer öğrendim. Gördüğüm kadarıyla işini çok iyi yapıyor. Bu abimizin motorundan belli. Herhangi bir kulübe üye değil. Daha önceleri istanbulda hayabusa sahibiymiş. İstanbul Ümraniyeden almış bu motoru. Grup hakkında biraz konuştum. Elimden geldiğince en doğru şekilde tanıtmaya ve haddimi aşmıyorsam "temsil etmeye" çalıştım. Mantık nedir neler yapılır nasıl davranırız. Biz buyuz tarzında betimledim. Hatta ilk başta kendisinden amaç ne yani diye bi soru aldımtabi grup olmanın dostluğun toplantıların ve grupça gezmenin farkını söyledim. Ayrıca hiç üyelik Vs. Kaygısı olmadan gelip bu motorlar hakkında forumda detaylı farklı duyulmamış yada az bilinen şeyler hakkında bilgi alabileceğini söyledim. Kendisiyle tekrar kontakta olacağız. Beni o ustayla tanıştıracak. Umarım kendisinide forumumuzda ve aramızda görürüz. En başta hep denildiği gibi hayırlısı olsun
![]()
Xperia C3 cihazımdan gönderildi.

Regal Raptor DD 250E 9
fethiye
A Rh (+)
tabi grup olmanın dostluğun toplantıların ve grupça gezmenin farkını söyledim. Ayrıca hiç üyelik Vs. Kaygısı olmadan gelip bu motorlar hakkında forumda detaylı farklı duyulmamış yada az bilinen şeyler hakkında bilgi alabileceğini söyledim. Kendisiyle tekrar kontakta olacağız. Beni o ustayla tanıştıracak. Umarım kendisinide forumumuzda ve aramızda görürüz. En başta hep denildiği gibi hayırlısı olsun