Şerefsizim aklıma gelmişti :D Güzel olmuş ellerine sağlık umarım polis sıkıntı yapmaz![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Şerefsizim aklıma gelmişti :D Güzel olmuş ellerine sağlık umarım polis sıkıntı yapmaz![]()
Regalraptor E250-9B
..
0 Rh (+)olay bu işte ne gidip dünyanın parasını vereceksin saç ve kaynak makinası işlem tamam süper olmuş tek sıkıntısı yan çana koydun mu plakaya sürtebilir birde plaka üstüne led ışıklandırmada yapılabilir.TEK KELİMEYLE SÜPER OLMUŞ.
....
Regalraptor E250-9B
..
0 Rh (+)tek noktadan gövdeye vidaladıysan zamanla yer çekimi ile aşağıya düşebilir , titreşimle sallanabilir ....tırtıklı pul ve belki rondula üzerine çok sıkı lastik contalı somon ile aşağıya düşmeye bilir , sapa başka bir yerden de destek versen süper olur hem motoru sürerken oluşan titreşimin plakayı sallamasınıda nerdeyse sıfıra indirirsin.
....
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Elinize sağlık çok güzel olmuş
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Naparsın hacı alışkanlık
Yaptıkca öğreniyorsun yeni şeyleri
Mantıklı geldi 10 adet yapmayı düşünüyorum şu anda geliştirme aşamasındayım
Seni yazdım listeye o zaman
Polis yazcak olduktan sonra egzozdan gene yazar önemli olan alttan alıp cezayı yazdırmamak
İnşallah yapmaz
Sac zaten kalın sallanmıyor ama aşağı inebilir zaten bu rastgele yapayımmı yapayım oldu prototip hazır bunu üzerinden geliştirip daha farklı formlarda bile yaparım üstüne led koymak için çıkıntı bile düşünüyorum bakalım hayırlısı
Teşekkürler![]()
Love & Respect
Regal Raptor Spyder 250-E10
İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Masrafsız ve güzel olmuş 👍🏻 helalin var ☺
RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
Highway To Hell
Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.
Daytona DD250
İzmir / Göztepe
A Rh (+)Mustafa çok güzel olmuş kardeşim, ellerine sağlık![]()
Yamaha Drag Star 650
Ankara-Çankaya
A Rh (+)Başarılı ve ekonomik bir iş olmuş Fatal, paylaşım için emeğine sağlık![]()
Regalraptor E250-9B
..
0 Rh (+)alttaki cümlleri okuyunca bian sendeledim , başım döndü....maşallah herkese teker teker cevap verilmiş
)
....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)