Kullanýcý Adý: Þifre: - Þifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun!
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

erman güçin
    gayrimenkul
     regal raptor dd150e2
     istanbul
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    0

ragal raptor dd150 yardým

arkadaþlar öncelikle herkese merhaba..
    aranýza yeni katýldým motor maceramýnda henüz baþýndayým sayýlabilir..
    bugün 2014 model 6.000 km de ragal raptor dd150 aldým.. motor hakkýnda çok iyi bilgilere sahip deðilim.. bana bu konuda yardýmcý olursanýz sevinirim..
    örneðin yakýt göstergesi yok sanýrým yedek depo varmýþ benzinin bitip yedek depoya geçtiðimi anlamamýn bi yolu var mý?
    birde motoru yeni çalýþtýrýp yola çýktýðýmda elimi gazdan çekersem stop ediyo ama 30 40 km gittikten sonra düzeliyo acaba bu durumun bir çözümü var mý?
    kronik sorunlarý var mý?
    yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkür ederim arkadaþlar..

arda murat zorlu
    Öðrenci
     Spyder
     Ýzmir/Narlýdere-Güzelbahçe
    Beðenmiþ
    37
    Beðenilmiþ
    100
    Kronik bi problemi yok ama arka fren genellikle sikinti cikariyo forumdaki sikayetlerden anladigima gore. Benzin gostergesi yok kilometre sayacini kullanman en iyisi. Benzin bitmeye yakin zaten gaz yememeye basliyo motor iste o zaman yedege alip benzinlige cekersin stop etme problemini bilmiyorum bilen arkadaslarim yardimci olacaktir. Motorun hayirli olsun

GT-I9190 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

arda murat zorlu
    Öðrenci
     Spyder
     Ýzmir/Narlýdere-Güzelbahçe
    Beðenmiþ
    37
    Beðenilmiþ
    100
    Ha bu arada stop etme olayi motorun soguk olmasindan kaynaklaniyo olabilir. Binmeden once birkac dakika rolantide calistirip yola cik belki yardimi dokunur.

GT-I9190 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi

erman güçin
    gayrimenkul
     regal raptor dd150e2
     istanbul
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    0
    çok teþekkür ediyorum.. peki yedek depoya kendi mi geçiyo yoksa benim biþey yapmam gerekiyo mu?
    stop etme olayý dediðin gibi soðuk olduðu için yapýyo sanýrým ama bir kaç dakikalýk olay deðil baya yol gidiyorum sonra düzeliyo.. biraz araþtýrýcam belki çözümü vardýr...

1
    1
     1
     1
    Beðenmiþ
    264
    Beðenilmiþ
    200
    stop sorunu için rölanti ayarýný yükseltebilirsin tornavida yöntemi ile kendinde yapabilirsin veya bir ustaya git para bile almaz,yedek depoya kendi geçmez yedek depo'ya motorun sol tarafýnda ok iþareti gibi çubuk var o hep üstte olur motor gaz yememeye baþladýðýnda benzinciye gitmek için aþþa çevir saða doðru en alta al yedek depoya geçmiþ olur sonra üste almayý unutma

Tugay GÜREŞEN
    Teknik Destek
     Honda Shadow VT750C
     Ä°zmir-Bornova
    Beðenmiþ
    247
    Beðenilmiþ
    174
    Merhaba öncelikle aramýza hoþgeldin, forum kurallarý gereði tanýþma baþlýðýnda kendini tanýtýrsan seviniriz.
    Sorularýnýza gelince moturun sol tarafýnda bir musluk var yukarý bakan pozisyonda ana depodadýr bu konumdayken benzi bittiðinde aþaðý konuma getirip yedek depoya alýrsýn.
    Stop etme olayýnýn birden fazla sebebi olabilir ama dikkat edeceðin þey jikle açýk olmasýn onunla ilgili yapýyor olabilir ama yinede bir baktýr derim.

erman güçin
    gayrimenkul
     regal raptor dd150e2
     istanbul
    Beðenmiþ
    0
    Beðenilmiþ
    0
    arkadaþlar yardýmlarýnýz için çok teþekkür ediyorum..
    uyarýnýzýda dikkate aldým tanýþma bölümünde kendimi tanýttým.. tekrar teþekkür ediyorum herkese

anilsedali - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)

ANIL SEDALI
    Ýletiþim Uzmaný / Satýþ Yöneticisi
     Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çýkýþlý RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
     Antalya
    Beðenmiþ
    76
    Beðenilmiþ
    68
    Merhaba motorunun bakým zamaný gelmiþ. Rölanti, hava ve subob ayarlarý gibi ayarlarýný yaptýrman, yaðýný ve hava filtrelerini deðiþtirip gönül rahatlýðýyla binmen daha doðru olacak. Diðer sorularýný arkadaþlar cevaplamýþ. Takýldýðýn konu olursa yaz. Kazalarýn büyük kýsýmýnýn yeni motor aldýktan sonraki 15 gün içinde olduðunu unutma. Bedenin ve motorun bütün olana kadar geçen sürede dikkatli kullanmaný ve ufak gördüðün problemleri daha büyüklerine yol açmamasý için düzeltmeni tavsiye ederim.
    Yaþamak bir aðaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeþcesine; bu davet bizim!

Antalya - Merkez

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)