Yeni motorun hayırlı olsun. Ben spyderi ilk aldigimda eve getiremem zannettim ama 1 hafta binince her yere onla gidiyorum artık.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Yeni motorun hayırlı olsun. Ben spyderi ilk aldigimda eve getiremem zannettim ama 1 hafta binince her yere onla gidiyorum artık.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spyder 250
İstanbul-Ispartakule (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Ersen hayirli olsun. Ben de ispartakuledeyim. Spyder aldim ben de. Aksam site icinde turluyorum ben de..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Spyder 250
İstanbul-Ispartakule (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Regal Raptor Spyder 250E-10
İzmir-Göztepe
A Rh (+)Abi Daytona'n hayırlı olsun. Hoşgeldin. Nice kilometrelere![]()
Daytona
Ankara/Çankaya
0 Rh (-)Aramıza hoşgeldin , motorun hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde bin insallah ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
2007
Milas (şuan ANKARA )
0 Rh (+)aramıza hosgeldın ersen abı yollardada senı aramızda gormek ısterız forumda aktıf olman dılegıyle ogrenmek ıstedıgın her konuyu bızımle paylasabılırsın
"My rope and belt my cock and balls "
48 U 9289
48 LU 528
Mustafa ÖZKAYA
TEŞEKKÜR EDERİM.
YOK
Ankara-Çankaya
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin abi motorun hayirli olsun
Andarkan dedigin sert bakışlı,dik, mağrur, yiğit, atılgandır. gözleri ateş saçar.
DD250E-9B 2011
Muğla - Milas
B Rh (+)Ersen abi ailemize hoşgeldin yeni daytonan hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Eğer ki durumun varsa kendine bir eğitici ayarlayabilirsin veya yakınlarında olan kişilerden yardım isteyebilirsin eminimki vakti olan arkadaşlar bu işi zevkle yapacaklardır. En kısa zamanda senide aramızda motorunla birlikte görmek isteriz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)