Arkadaşlar 2009 model hyosung gv 250 için yakıt pompası arıyorum. bazı otomobillerinki oluyormuş. hangisi oluyor bilen var mı?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Hyosung GV250
İstanbul - Tuzla (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Arkadaşlar 2009 model hyosung gv 250 için yakıt pompası arıyorum. bazı otomobillerinki oluyormuş. hangisi oluyor bilen var mı?
No medicine like the ride.
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)Pompanın resmi falan olaydı ona göre bişey bakardık ama arabalarınki fazla basınçlı gelmesin ilerde daha büyük sorun yaratmasın ?
FatalSarac
Raptor Riders DENİZLİ
Love & Respect
Hyosung GV250
B Rh (+)servisin dediğine göre daha önce benimki gibi sorunu olan motorlara takmışlar. aynı basıncı verirse sorun olmazmış. daha önce taktıklarında sorun çıkmış mı bilmiyorum![]()
Hyosung GV250
B Rh (+)resim nasıl ekleniyor ?![]()
Hyosung GV250
B Rh (+)Arkadaşlar, Ataşehirdeki servis sorunu çözdüğünü söylüyor. Sıfır yakıt pompası takılmış ve sorun kalmamış. Garantisi var mı dediğimde pompayı aldıkları yerin garanti vermediğini söylüyorlar. Makinanın kendi orijinal pompasıymış. Artık kimseye güvenim kalmadı. Ne yapayım bir kerede bunlara yanalım bakalım ne olacak.
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)
Hyosung GV250
B Rh (+)Abi faturasını soracağım tabii ki ama inan bana faturasız aldık diyecekler. Eski parçayı alacağım ve ellerinize teslim edeceğim abisöküp parçalayalım bakalım neymiş. Elini korkak alıştırma abi merak etme bir tane daha var.
![]()
İnşallah bu sondur.
Hyosung GV250
B Rh (+)Herkese merhaba yine benve yine sorunlu motorum. Ataşehirdeki Z motorlu araçlar denilen servis pompayı değiştirdi. Motor güzel çalışıyor fakat bu sefer rölanti ayarı bozuldu. Makinayı aldığımda rölanti normal seviyelerdeydi. sıkışık trafikte biraz zorladım 3500 lere çıktı. sabah tekrar götürdüğümde elbette kabul etmediler onlarla alakası yokmuş. böyle giderse bir motor yüzünden seri katil olabilirim. şimdi ne yapmak gerekiyor bilemiyorum. servis der ki sentec beyin ölçen cihaz bunlarda yokmuş. olan bir yer varsa beyin yazılımına bakmaları gerekiyormuş. enjeksiyonlu makinalarda otomatik olan rölanti nasıl bozulur. ? rölanti sensörü diye bir şey varmış. bu bozuk olabilirmiş. falan filan. işini gerçekten bilerek yapan usta gibi bir usta mı bulmalı yoksa bir bidon benzin döküp yakmalı mı?
HYOSUNG GV 250
İstanbul - Yenibosna (Avrupa yakası)
A Rh (-)eger istersen avcılar da sadece hyosung a bakan bır usta var.servisin ismi MOTO PARK cengiz usta.tekrardan gecmiş olsun
Konu HelmettolgA tarafından (31.Temmuz.2016 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.
Hyosung GV250
B Rh (+)teşekkür ederim bir de buraya bakalım.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)