Herkese iyi akþamlar RR ailesi![]()
Geçen hafta bakým günümüzün sonrasýnda arkadaþlarýmýn yanýna Alsancak'a gitme kararý aldým. Bakým bitti herkes evlerinin yolunu tuttu Alsancak'a gitmeden önce benzinliðe uðradým kontaðý kapadim benzin doldu kontaðý açtým fakat elektrik yoktu makinamda bir kaç kez daha denedikten sonra usulca benzinliðin kuytu bir yerine ite ite götürdüm.
Ardindan izmir il sorumlusu yardimcisi Burak kardeþimi aradim olayi belirttim nerde olduðumu söyledim ve hemen geliyorum dedi 10 ya da 15 dakika icersinde yanimdaydi ilkoncelikle sigortayi kontrol ettik yedek sigorta olmasina ragmen denememize ragmen hala elektrik olmayinca aküye baktýk meðersem akünun kutup baþý kýrilmis elimizde de hic kutup basi olmadigindan kaldik öyle daha sonra Burak kardeþim fermuar elektrigi iletir mi sorusuyla kalakaldim ve fermuara bagladik kablolari bi baktik ki calisiyor hayretle hala þaþýrarak düþunsem de böyle bir olayda o ani kurtarmak icin bu fikir aklinizda bulunsun diyorum
Not: Ertesi günü akü kutup baþý alarak fermuari da lazim olur diye yine sakladi Burak çok þükür sorunum yok
![]()

Regal Raptor 250e-6c
izmir-bornova
A Rh (+)

Alýntý ile Cevapla