Selamlar gençler ve genç kalanlar. Bir türlü motorumu istediğim randımana sokamadım. Bukadar kıl olmak işe yaramıyor sanırım. En azından hiç ekonomik değilustamı değiştirdim. Buradaki başka bir spyder kullanıcısının tavsiyesi ile gittim ( daha önce bahsettiğim kişi) daha ilgililer daha açıklayıcı ve kıl adamlar. Önceki usta radyatör muhafazamın altındaki dekorarif ledimi sökmüştü. Bşrde sarı oringli zincir ver demiştim gitmiş sarı cross zinciri takmış. Onuda bu ustada öğrendim. Osu busu derken çıkacak masraf baya beni terletecek gibi 😫 birde aşağı liste yaptık bakalım ne çıkacak 😱
Xperia C3 cihazımdan gönderildi.

Regal Raptor DD 250E 9
fethiye
A Rh (+)
ustamı değiştirdim. Buradaki başka bir spyder kullanıcısının tavsiyesi ile gittim ( daha önce bahsettiğim kişi) daha ilgililer daha açıklayıcı ve kıl adamlar. Önceki usta radyatör muhafazamın altındaki dekorarif ledimi sökmüştü. Bşrde sarı oringli zincir ver demiştim gitmiş sarı cross zinciri takmış. Onuda bu ustada öğrendim. Osu busu derken çıkacak masraf baya beni terletecek gibi 😫 birde aşağı liste yaptık bakalım ne çıkacak 😱