Herkese selamlar, yaklaşık 1 ay 1 hafta önce yeni bir motor alabilmek için motorumu satmıştım . Gönlümde bir v twin yatıyordubu güzelliği gördüm ve beğendim 800km yol gidip motoru aldım ancak bayram dolayısıyla ben eve dönerken motoru üstüme alamadığım için motor Çorum'da kaldı. her neyse buna birde egzoz yakışır deyip bir haftada egzoz yaptırdım (2 hafta olsa yine beklerdim:Rockn Roll) herşey tamam motoru getirecek kamyonu ayarladık bu defa darbe girişimi oldu ve yine kızımla kavuşamadım....
2 haftada ordan bekledik ve bugün artık sonunda kavuşabildik.. ancak asıl macera burada başladı 100m gittikten sonra benzinim bitti ve en yakın benzinlik 1,5km, bi gayret vurdum kırbacı ya da o bana vurdu bi şekilde vardık
o da bittikten sonra bir sıkıntı daha... zincir o kadar sıkıydı ki alet resmen gidemiyordu zincirin baskısından.Motora çok yüklenmeyip ustama götürme kararı aldım ustaya bıraktım ve bir baktım ki yağ sızdırıyor. Ustam orada bunun zincirini nalbur ayarlamış galiba dedi
sanırım keçeyle ilgili bir sorunumuz var yarın sana haber vereceğim ancak bugün bende kalsın dedi ve kızımla tam anlamıyla kavuşamadan 1 günlüğüne ayrıldık.. ama o v twin yok mu o v twin herşeye rağmen iyi ki dedirtti
![]()

lifan 250
Antalya
B Rh (-)
bu güzelliği gördüm ve beğendim 800km yol gidip motoru aldım ancak bayram dolayısıyla ben eve dönerken motoru üstüme alamadığım için motor Çorum'da kaldı. her neyse buna birde egzoz yakışır deyip bir haftada egzoz yaptırdım (2 hafta olsa yine beklerdim:Rockn Roll) herşey tamam motoru getirecek kamyonu ayarladık bu defa darbe girişimi oldu ve yine kızımla kavuşamadım....
2 haftada ordan bekledik ve bugün artık sonunda kavuşabildik.. ancak asıl macera burada başladı 100m gittikten sonra benzinim bitti ve en yakın benzinlik 1,5km, bi gayret vurdum kırbacı ya da o bana vurdu bi şekilde vardık
sanırım keçeyle ilgili bir sorunumuz var yarın sana haber vereceğim ancak bugün bende kalsın dedi ve kızımla tam anlamıyla kavuşamadan 1 günlüğüne ayrıldık.. ama o v twin yok mu o v twin herşeye rağmen iyi ki dedirtti