Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7

Enteresan Bir Sorun

Merhaba konuya özet bir başlık açamadım.bir sorunum var dun başladı olay su şekilde cereyan ediyor hidrolik fren sıvısını değiştirmek için komple üst fren merkezini de değiştireyim parlasın dedim neyse o çok bilmiş motorcu arkadaşlar değiştiremedi internetten izlenimlerimle ben degistirdim veEson olarak hidrolik sıvısı karaneja zarar veriyor diye sıcak su döktüm motora nerden döktüysem bu suyu her şey böyle başladı simdi olay su boştayken marsa basıyorum motor çalışıyor vitesi bireEatiyorum gaz vermezsem motor stip ediyor isin garibi vites 1 deyken yada 5 e kadar herhangi birindeyken motor mars basıp çalışmıyor neyse motor sıcak 4 . Viteste gidiyorum debriyajı kavradigim anda pit motor stop ediyor.enteresan bir durum yani hani acayim da su parçaya bakayım diyemiyorum boştayken mars tuşu çalışıyor vitesteysen yok.sizce nasıl bir uygulama yapmak lazım
    -------------
    Live to Ride , Ride To Live

grolof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

gürol ofluoğlu
    emekli
     regal raptör 250E-9
     samsun
    Beğenmiş
    39
    Beğenilmiş
    82
    Debriyaj kolunun dibindeki mürşile su gitmiştir.debriyajı sıkıp marşa basmak istediğinizde devreyi tamamlamıyor.yada iki kablodan biri çıkmıştır..
    Bana göre hidrolik yada su ile alakası yoktur.
    Konu grolof tarafından (02.August.2016 Saat 01:08 ) değiştirilmiştir.
    GÜROL OFLUOĞLU
    ATAKUM-SAMSUN

Coctailozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay özer özdemir
    Turizm resepsiyon şefi
     Regal Raptor DD 250E 9
     fethiye
    Beğenmiş
    70
    Beğenilmiş
    50
    Fren hidroliğiyle alakası yoktur. Debriyaj müşüründen olabilir.debriyaj müşürü varsa Debriyaja bağlı iki adet fiş vardır. Bu fişleri söküp denemeni tavsiye ederim

Xperia C3 cihazımdan gönderildi.

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Öncelikle cevaplarınız için tesekkur ediyorum müsür prizlerinden biri esnemiş çıkmış doğal olarak ben takılı diye görüyorum ve icimden yok başka birnproblemi var bunun diye uüzülüyordum sıcak su döktüm yaktım ateşlemesi ve diyordum bu sıcak su olayını da altineadam dan duydum onada sayiyordum hakkini helal eder inş. ) musurun takılı olmadığı zaman ne gibi bir problem oldugunuda an itibariyle öğrenmiş oldum tesekkur ettim tekrardan sizlere
    -------------
    Live to Ride , Ride To Live

Coctailozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

oktay özer özdemir
    Turizm resepsiyon şefi
     Regal Raptor DD 250E 9
     fethiye
    Beğenmiş
    70
    Beğenilmiş
    50
    Alıntı Crime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle cevaplarınız için tesekkur ediyorum müsür prizlerinden biri esnemiş çıkmış doğal olarak ben takılı diye görüyorum ve icimden yok başka birnproblemi var bunun diye uüzülüyordum sıcak su döktüm yaktım ateşlemesi ve diyordum bu sıcak su olayını da altineadam dan duydum onada sayiyordum hakkini helal eder inş. ) musurun takılı olmadığı zaman ne gibi bir problem oldugunuda an itibariyle öğrenmiş oldum tesekkur ettim tekrardan sizlere
    Rica ederim dostum. Gürol abim benden önce davranmış )

Xperia C3 cihazımdan gönderildi.

Magaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet AGAYA
    Mağaza Sorumlusu Yardımcısı
     Regal Raptor Daytona 250cc
     İstanbul-Beykoz(Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    12
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Crime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba konuya özet bir başlık açamadım.bir sorunum var dun başladı olay su şekilde cereyan ediyor hidrolik fren sıvısını değiştirmek için komple üst fren merkezini de değiştireyim parlasın dedim neyse o çok bilmiş motorcu arkadaşlar değiştiremedi internetten izlenimlerimle ben degistirdim veEson olarak hidrolik sıvısı karaneja zarar veriyor diye sıcak su döktüm motora nerden döktüysem bu suyu her şey böyle başladı simdi olay su boştayken marsa basıyorum motor çalışıyor vitesi bireEatiyorum gaz vermezsem motor stip ediyor isin garibi vites 1 deyken yada 5 e kadar herhangi birindeyken motor mars basıp çalışmıyor neyse motor sıcak 4 . Viteste gidiyorum debriyajı kavradigim anda pit motor stop ediyor.enteresan bir durum yani hani acayim da su parçaya bakayım diyemiyorum boştayken mars tuşu çalışıyor vitesteysen yok.sizce nasıl bir uygulama yapmak lazım
    Debriyaj manetine giden bir kablo var ikili jack gibi o çıkmış olabilir bendede bostayken calisiyordu viteste calismiyordu kablonun takili olan soketi cikmis arada bir cikiyor takiyorum yerine tekrardan oraya bir bak. Kablo cikmistir soketinden hemen debriyaj manetini orada

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)