ben üç aydır kullanıyorum. Bu süreçte sadece konjektör sorunu yaşadım. DAha önce başka bir başlıkta daha yazmıştım. 5 yıllık bir motorsiklet için konjektör sorunu normal yorumları mevcut. Zaten malzeme işçilik falan 130 tl ye yaptırdım.
Hyosung un yedek parça konusu distribütörden dolayı türkiyede karaborsa sistemine dönüşmüş. İnternetten biraz araştırdıysan fiyatlar dikkatini çekmiştir orjinal konjektör alıyım desen 200 tl. Alternatif olarak yedek parçaları koreden getirtiyorlar. Ama bu kısım da biraz netameli. Çünkü eskiden paypal üzerinden alışveriş yapılıyordu, güvenli kolay v.s. Ama paypal türkiyeden çekildiği için direk temasa geçiyorsun, parayı havale ediyosun sonra malzemenin gelmesini bekliyosun. yani paypalın güvenli ortamı yerini kuşku ve endişeye bırakıyor ( acaba dolandırıldım mıgibi ).
Bunun dışında eldeki imkansızlıklardan dolayı insanlar yeni çıkış yolları bulmuşlar. Mesela xmax ın konjektörü uyumlu, veya olası statör arızasında bobinajcılarda sardırıyorlar. v.s.
Yedek parça konusunda distribütör firmaya da başvuruyolar ama doğru düzgün bir geri dönüş alamıyorlar.
Yukarıdaki bilgiler tamamen benimde forumlardan internetten edindiğim bilgiler, başkalarının deneyimlerinin özeti.Çok şükür 1000 km lik deneyimim süresince çözümsüz bir sorunla karşılaşmadım. Hatta konjektör dışında hiçbir sorun yaşamadım.

HYOSUNG GV 250
Ankara
0 Rh (+)
gibi ).
Çok şükür 1000 km lik deneyimim süresince çözümsüz bir sorunla karşılaşmadım. Hatta konjektör dışında hiçbir sorun yaşamadım.