Selamun aleyküm, arkadaşlarım abilerim kardeşlerim ben Muğladan Can Muğla/Merkezde yaşıyorum, 20 yaşındayım ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksekokulunda Maliye bölümü 2.sınıf öğrencisiyim.. Facebook ta ikinci el sayfalarına "Chopper Tarzı Motor Satan Var mı " cümlesiyle kendime uygun bir Chopper motor aramaya başladım, karşıma yine Facebook sayesinde Hulusi Bozkurt abimiz namı diğer HuBo çıktı kendi motorunun satılık olduğunu söyledi motoruna baktım on numara beş yıldız bir makina fakat benım butcem Hulusi abinin motoru için yetersiz kalıyordu bunu ona söylemem üzere bana " www.raptorriders.com.tr " a üye olmamı ve aranıza katılmamı istedi bende zaten motor arastırması yaparken sıklıkla sayfadan bilgi ediniyordum ama dışarıda kalıyordum aileye,dostluğa şimdide içine girmiş bulunmaktayım hayırlısı ile gruba katıldım ve şansıma Çarşamba günü(03.08.2016) Muğla/Bodrumda toplantı yapılacağı söylendi nasip olursa toplantıyada katılacağım.. Ben tanıştığımıza memnun oldum şimdiden teşekkürler..![]()

YOK
Muğla-Merkez
B Rh (+)