Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Ferhat Bastem
    Bankacı
     Yamaha XVS 950 Midnightstar
     İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    232
    Beğenilmiş
    88
    TT (Tube-Type) demek, o lastiğin iç lastik(şambrel) olmadan kullanılamayacağı anlamına gelir. Genelde telli jantlarda kullanılır. Dezavantajı lastik patladığında tamir istemesidir. Tubeless lastiklere lastik tamir köpüğü sıktıktan sonra yoluna devam edebilirsin. Ancak bu yöntem şambrelli sistemde işe yaramıyor diye biliyorum.

Metzeler Marathon kullanmış biri olarak tavsiye ederim. Evet, fiyatı fazladır ancak denildiği gibi genelde fiyatlar bu civarda. Kaldı ki senin sürekli düşmeni engelleyecek bir değişiklik için verilecek para kesinlikle boşa verilmeyecektir.

MErtugrulK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Muhsin Ertuğrul KÖMEK
    Öğrenci
     YOK
     Çanakkale/Merkez
    Beğenmiş
    116
    Beğenilmiş
    60
    Ferhat ağabeyimin eski motoruna sahibim, sağolsun beni düşünerek üzerine Metzeler takmış idi. Sıfır sıkıntı kafa rahat, fiyatının hakkını veren bir lastik. Kesinlikle tavsiye olunur.
    from tha ground unda!

Çetin Tezcan
    Mühendis
     Regal Raptor Daytona 6C
     İstanbul - Kadıköy
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Ferhat BASTEM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TT (Tube-Type) demek, o lastiğin iç lastik(şambrel) olmadan kullanılamayacağı anlamına gelir. Genelde telli jantlarda kullanılır. Dezavantajı lastik patladığında tamir istemesidir. Tubeless lastiklere lastik tamir köpüğü sıktıktan sonra yoluna devam edebilirsin. Ancak bu yöntem şambrelli sistemde işe yaramıyor diye biliyorum.

Metzeler Marathon kullanmış biri olarak tavsiye ederim. Evet, fiyatı fazladır ancak denildiği gibi genelde fiyatlar bu civarda. Kaldı ki senin sürekli düşmeni engelleyecek bir değişiklik için verilecek para kesinlikle boşa verilmeyecektir.
    Tube-type bilgisi için teşekkürler abi.

Şambrelli lastiklerde köpüğün işe yaramadığını duymuştum ben de, haklısın sanırım

Metzeler tavsiyesini bir arkadaşım daha vermişti. O da eski RR kullananlardan Dediğin gibi; söz can güvenliğiyse, yapılacak o masraf

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler