Bodrum uyelerimizden Siyah Adam (Omer ARSLAN) Bodrum Guvercinlik'te kaza yapmis olup kendisinde bi sorun ve yaralanma yoktur. Kendisine birsey olmamasi sevindirici. Gecmis olsun tekrardan
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Spyder 250
Muğla - Bodrum
AB Rh (+)Bodrum uyelerimizden Siyah Adam (Omer ARSLAN) Bodrum Guvercinlik'te kaza yapmis olup kendisinde bi sorun ve yaralanma yoktur. Kendisine birsey olmamasi sevindirici. Gecmis olsun tekrardan
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Kardeşim şu an yanımda ve iyi Allah'a şükür kendisinde bişey yok. Motor önemli değil onun yanında o da yapılıyor zaten tekrardan geçmiş olsun
Trust me! I am an engineer
Regal Raptor Spyder 250-E10
İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Çok şükür bende birşey yok. Ekipmanlar ve sırt çantam arabanın altına girmemi önledi. Sollamaya cıktıgımda hızım 60 70 arasıydı daha 5. Vitese atmamıştım, önümdeki adam bir anda fren bastı hiç birşey yokken kaydım motorun üstünden attım kendimi, motor arabaya vurdu ama adam durmadı devam etti gitti. Plaka vs alamadım o telaşla motorun yanına koştum hemen sağıma soluma baktıktan sonra. Sağ olsun hulusi abim koştu yardımıma şimdi sanayide yaptırıyorum motoru. Spyder oldu daytona.
RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
Highway To Hell
Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.
Kawasaki VN 800
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa)
AB Rh (+)çok geçmiş olsun.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ömer çok geçmiş olsun büyük bir kazayı hafif atlatmışsın sana bir şey olmaması sevindirici yanı motor nasıl olsa yapılır yapabileceğimiz bir şey olursa haber ver :(
Regal Raptor 250 e9 - Artçı
Muğla - Milas
A Rh (+)Gelmiş geçmişl olsunn ömer cok sükür iyisin.... Suanda gözümle görmek iyi oldugunnu bilmek cok iyi geldi.... Allah tekrarını hiç birimize yasatmasın... Canın saolsun korkuttun bizi ama sıkıntı yok sükür.... Her ne olursa olsun ekipmansız cıkmayın bunu bügün daha iyi anladım.
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Omerim gecmis olsun. Bi seyin olmamasina sevindim. Elbet bulur cezasini it herif! Bolgedeki kameralara falan bak da bulmaya calis plakasini be kardesi
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Regal Raptor 250 CC Daytona
İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Kardeşim çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Ömercim kardeşim geçmiş olsun allahtan ki koruma ekipmanlarını takmışsın dikkat et kendine
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)Çok geçmiş olsun kardeşim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)