| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)
Regal Raptor 250 e9 - Artçı
Muğla - Milas
A Rh (+)
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)Valla biz burada kopuyoruz gülmektensüper eğlenceli
EVREN
RaptorRiders Bodrum
Regal Raptor Spyder 250-E10
İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Kıskanmadım![]()
RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
Highway To Hell
Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)Bence 10 numara yıldızlı pekiyili bir gün geçirdikbol kahkahalı .
Öncesinde sauna ile başlayan spa turu keselenme ile devam ettisonra bahçede çay kahve keyfi yapıp en bomba bölüme başladık.köpük masajı
güne başlarken ben osmanlı torunuyum bnana koymaz diyen oğuzhan;erdinçin minik cüssesi ile yaptığı osmanlı masajında şekilden şekle girdi.en son muska böreği gibi hatta mantı gibiydi
Huluutiiii torpilli köpüklendi yüzü gözü köpük içinde aksakallı dede moduna girdi.ozan şef bir ara köpük yapmayı denedi başarılı da oldu ama darbuka konusunda sınıfta kaldı;kendi de anlamadı ne yaptığını
Mıttapaaa kardeşimizin hevesi kursağında kaldı))))sıcağı sevmeyen daralan ben hamam ve soğuk duş aradında mekik dokudum boşca foto çektim
Gün batımının en güzel göründüğü yolda gün batımı sürüşü yaptık
Komik anlar yaşadık...akyarlar semt pazarındaki pazarcılar bizi görünce "vaaay motorcu abiler gelin gelin pazara gelin "diye bağırdılar...yol tek şerit olduğundan bazı araçlar kenara çekip yol verdi.bence en bomba olanı da turgutreis marinada elektrikli bisikkleti ile giden ablamızın yanından geçtikten sonra;trafik yüzünden yavaşladığımız sırada ablanın yanımıza gelip "birlikte çok güzel görünüyorsunuz harikasınız çocuklar"demesiydi ve aslında farkında olmadan bizi anlatan en güzel cümleyi kurdu
BİRLİKTE ÇOK GÜZELİZ HARİKAYIZ KARDEŞLİK
bi sürü etkinliklere
EVREN
RaptorRiders Bodrum
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)