| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bodrum bir alemsiniz maşallah Raptor Riders de bir ilk'i hamamda toplantıyı gerçekleştirdiniz![]()
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Yine evren abla anlatılabilecek en güzel dille günümüzü özetlemişerdinç abimi çok sevdiğimden dolayı biraz uğraştım bana koymaz osmanlı masajı biz osmanlı torunuyuz falan dedim günümü gösterdi bana videosunu evren abla paylasirsa bi izleyin derim
ama ne olursa olsun gerçekten çok rahatladım o masajdan sonra belimin ağrısı bile geçti. Burdan erdinç abime kocaman öpücükler yolliyorum ellerine sağlık abim
çok güldük çok eğlendik gülmekten karnımız ve yanaklarımız ağrıdı
onun dışında hepimiz yol yaptık motorlarımızla özellikle milastan gelenler. Yani her dakikası dolu dolu geçen çok güzel bir gündü
Herkese tek tek teşekkür ederim seviliyorsunuz
![]()
Trust me! I am an engineer
mondial 150 sentor
muğla
A Rh (+)
Regal Raptor DD250-E9
Muğla - Milas
B Rh (+)Herkes kaldıramaz denizzzzzzayrıca hepimiz manevi olarak fazlasıyla kârlıydık bu işten
![]()
Trust me! I am an engineer
Regal Raptor DD 250 E
Muğla - Milas
0 Rh (+)Evet güzel ailemmm yine bir güzel toplantının sonrasında her zamanki gibi evren ablamız toplantımızı özetlemiş. Fotolar ilgi ve alaka harikaydı RaptorRiders olarak ilk hamam toplantımızın bu kadar keyifli geçeceğini sanmıyordum. Ama kesinlikle Diğer İllerdeki arkadaşlarımızda bu hamam toplantısını yapmaları lazım. Bu güzel günde bize hamamı açan Erdinç'e Hamamda güzel pozlar yakalayıp o anı ölümsüzleştiren Evren'e bu toplantıyı organize eden Ozan Şef'e ve benimle birlikte milastan hamama hamamdan milasa kadar eşlik eden Oğuz,Mustafa,Deniz ve Ufuk kardeşlerime çok çok teşekkür ediyorum.. Hepinizi Çok seviyorum Güzel Ailemm... Bir Başka Güzel Toplantılara.....
Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)