Herkese merhaba 2010 model Regal Raptor spyder buldum almayi düşünüyorum satici balansor var diyor bu modellerde balansor oluyor mu olmaması çok engel teşkil eder mi görüşlerinizi alabilir miyim kullanicilardan ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki M800 Intruder
İZMİR
A Rh (+)Herkese merhaba 2010 model Regal Raptor spyder buldum almayi düşünüyorum satici balansor var diyor bu modellerde balansor oluyor mu olmaması çok engel teşkil eder mi görüşlerinizi alabilir miyim kullanicilardan ?
Yok
Bartin
0 Rh (-)Bilgisi olan arkadaslar cevaplarlarsa sevinirim. Benimde merak ettigim bir konu
1
1
A Rh (+)ben 2011 ve üstü modellerde balansör var diye hatırlıyorum ama bi bilen cevaplasa daha iyi olur
DD250E-9B 2011
Muğla - Milas
B Rh (+)250CC ve üstü modellerde 2011den sonra ki çıkan makinelerde balansör mevcut diye biliyorum
Suzuki M800 Intruder
İZMİR
A Rh (+)Peki balansor olmaması ne kadar problem yaratiyo çok fazla titretiyo mu kacta titreme basliyo
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Spyderlarda bilmiyorum da bi balansorsuz motora binmistim. Motor uzerinde dans ettiriyordu 😄 bi gidip bak sur derim sonucta surecek olan sensin. Bakarsin sana dokunmaz titresimi
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)arkadaşımda 2010 spyder var balansörsüz feci titreşim var benim 2012 ghost a göre o yüzden ben pek tavsiye etmem ama genede muratın dediği gibi zevk senin belki sana güzel gelir balansörlü bi motora bin dene sonra balansörsüzü dene izmir ekibi yardımcı olabilir belki bu konuda![]()
Love & Respect
Suzuki M800 Intruder
İZMİR
A Rh (+)Tesekkur ederim herkese izmir ekibi önder kardesim araciligiyla epey yardimci olmuş çok teşekkür ederim herkese .
HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mondial 150 sentor
Muğla-bodrum
0 Rh (+)Titreme yapacaktır dostum ben pek tavsiye etmem ama yinede arkadaşlarımın da dediği gibi sür bak
ERDİNÇ
Raptor Riders Bodrum
Regal Raptor 250e-6c
izmir-bornova
A Rh (+)Titreme baya yapcaktir rahat edebilecegini dusunmuyorum dedikleri gibi 2011 sonrasina bakmani tavsiye ederim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)