valla ben yaz kýþ yaðmur çamur dinlemeden keyifle zevkle sürüyorum (aman ýslak zeminde dikkat bizim lastikler nylon olduðu için hayatta yol tutmaz aklýnda olsun) öte yandan kýþýn tek sorun ýslanýnca temizliði ve bakýmý biraz uðraþtýrýyor beni (kablo soket aksamýný WD40 ile oksitlenmesin diye korumak, radyatöre çok çamur gelirse ýslak zeminden dolayý radyatör yeterli hava alamayýp hararet yapabilir ve de zinciri temiz, yaðlý tutmak gerek) onun dýþýnda bir dakika bile üstünden inesim gelmiyor alýnca sende anlarsýn termal kýyafetler ve ekipmanýný tamamlarsýn o zaman yaz kýþ koymaz emin ol
![]()

Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)
) öte yandan kýþýn tek sorun ýslanýnca temizliði ve bakýmý biraz uðraþtýrýyor beni (kablo soket aksamýný WD40 ile oksitlenmesin diye korumak, radyatöre çok çamur gelirse ýslak zeminden dolayý radyatör yeterli hava alamayýp hararet yapabilir ve de zinciri temiz, yaðlý tutmak gerek) onun dýþýnda bir dakika bile üstünden inesim gelmiyor alýnca sende anlarsýn termal kýyafetler ve ekipmanýný tamamlarsýn o zaman yaz kýþ koymaz emin ol
Alýntý ile Cevapla