Bence sezonun bitmesini bekle. Hem fiyatlar duser hem de binmedigin zamanlar bakim yapar uzerinde oynarsin. Hem surulmeyecek zaman yok. Buzlanma olmadikca her vakit surulebilir motor
GT-I9190 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
Spyder
Ýzmir/Narlýdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Bence sezonun bitmesini bekle. Hem fiyatlar duser hem de binmedigin zamanlar bakim yapar uzerinde oynarsin. Hem surulmeyecek zaman yok. Buzlanma olmadikca her vakit surulebilir motor
GT-I9190 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ghost 350 DD350E-6C
Denizli
A Rh (+)valla ben yaz kýþ yaðmur çamur dinlemeden keyifle zevkle sürüyorum (aman ýslak zeminde dikkat bizim lastikler nylon olduðu için hayatta yol tutmaz aklýnda olsun) öte yandan kýþýn tek sorun ýslanýnca temizliði ve bakýmý biraz uðraþtýrýyor beni (kablo soket aksamýný WD40 ile oksitlenmesin diye korumak, radyatöre çok çamur gelirse ýslak zeminden dolayý radyatör yeterli hava alamayýp hararet yapabilir ve de zinciri temiz, yaðlý tutmak gerek) onun dýþýnda bir dakika bile üstünden inesim gelmiyor alýnca sende anlarsýn termal kýyafetler ve ekipmanýný tamamlarsýn o zaman yaz kýþ koymaz emin ol
![]()
Love & Respect
Regal Raptor Spyder 250E-10
Ýzmir-Göztepe
A Rh (+)Valla ben kardeþim ben 2013 Ekim ortasýnda aldým normal fiyatýndan 2.250 Lira daha ucuza aldým. Bence acele etme Mustafa'nýn da dediði gibi dikkat ettikten sonra(Lastik kayma olayýna) yaz kýþ binilebilir. Ben de motoru hiç kapatmýyorum. Yaz kýþ faal![]()
Regal Raptor dd250-e 10 2012
Ýstanbul - Maltepe (Anadolu yakasý)
A Rh (+)Kýþlarý kullanmayacaksanýz en fazla kasým baþýna kadar sürüþ yapabilirsiniz. Fiyat olarak eylül ayý çok da fazla indirim olacaðýný sanmýyorum. Genelde aralýk ayý gibi ucuzlayacaðýný düþünüyorum.
i believe in the sky , not sunroof
Daytona
Ýstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakasý )
AB Rh (+)Motorun yazý kýþý olmaz abi yaðmur çamur yoksa binersin. Lastik ve ekipman saðlamsa yaðmurdada binilir
GT-I8190 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Arkadaþlar ile ayný þekilde düþünüyorum sürüþü riske atmadýðý sürece yaz kýþ binilmeli![]()
YOK
............
AB Rh (-)Aceleci davranmak deðilde çok heveslilik sanýrým benimkisiVerdiðiniz cevaplarla iyice arttý içimdeki istek doðrusu. Ankara'da yaþayanlar bilir geçen sene kýþý göremedik bile sürekli kapalý bi hava. Eðer bu sene de böyle olursa tadýndan yenmez benim için okuluma rahatça gider gelirim
Herkese teþekkür ediyorum ilgilendikleri için

Regal Raptor DD 250E 9
fethiye
A Rh (+)Evet tüm aksesuardan önce ekipman ve lastik olayýný halletmeni tavsiye ederim. Lastik okadar farkediyor ki.. Metzeller marka Yeni lastik taktýntan sonra yere bastýðýmý anladm. önceki lastiklerimle sanki havada gidiyormuþ gibiymiþ
Xperia C3 cihazýmdan gönderildi.
YOK
............
AB Rh (-)Tabi tabi kafamda belirlediðim bi kask var montu da araþtýrýyorum daha. Ne yalan söyleyim daha önce öyle adam akýllý bi motor tecrübem olmadý o nedenle lastiklerin arasýndaki farklý anlayabilir miyim onu bile bilmiyorum ancak bütün fabrika lastikleri kötüymüþ sanýrým onda herkes hemfikir. Güvenliðim için ben de bütçemi ayarlayýp deðiþtirebilirim tabi kiÇok teþekkürler ilginiz için
RR DD250e-9b Classic
Ýstanbul - Bakýrköy (Avrupa Yakasý)
A Rh (+)Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)