Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CanBkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

can beken
    operatör
     Regal Raptor Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Motor yağ değişimi

Öncelikle yanlış yere konu açtıysam k.bakmayın aradım taradım motor bakım kısmı veya o tarzda bişey bulamadım. 2 hafta kadar önce 2013 model 1,800 km de regal raptor daytona aldım ve yağ durumu hakkında bilgim yok değiştimi ne oldu sormadımda motorun frenleri olsun genel görünümü olsun her hangi bi sorun yok gibi gözüküyor ama yağını değiştirmek istiyorum ve bunu kendim yapmak istiyorum 2 arkadaşım daha var onlarınkinide değiştiricez vereceğiniz bilgiler doğrultusunda toplu sevap işleyeceksiniz yani araba hakkında az cok bilgim var motordaki ilk izlenimimde altta bir vida var sanırım onu sökünce yağ akıcak ama ne tarz yağ kullanılır edilir ne kadar alır yağ boşaltma süresi ne kadardır yağ koyunca ilk hareketler nelerdir ne sıklıkta yağ değiştirilir vs şeylerde fikrim yok dükkan var alet edevat var ama motor hakkında bilgim yok yorumlarınız benim için önemli arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

Fatal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa SARAÇ
    Elektrik - Elektronik
     Ghost 350 DD350E-6C
     Denizli
    Beğenmiş
    90
    Beğenilmiş
    79
    Yağ 10 40 da kullanan var 20 50 de kullanan var bulunduğun yerin hava şartlarına göre değişiklik gösterir
    Yağı boşaltmak içinde solda vites milinin arkasında pullu somun gibi görünen bir parça var motor numarasının altında onu söküceksin ordan boşaltıcaksın dikkat et içinde yay ve ince bir filtre vardı yanlış görmediysem boşalttıktan sonra 1.8 litre yağ koyucaksın
    yanlışım varsa eğer diğer abilerim ve kardeşlerim düzeltir benim bildiğim bu

FatalSarac
    Raptor Riders DENİZLİ
    Love & Respect

can beken
    operatör
     Regal Raptor Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Fatal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yağ 10 40 da kullanan var 20 50 de kullanan var bulunduğun yerin hava şartlarına göre değişiklik gösterir
    Yağı boşaltmak içinde solda vites milinin arkasında pullu somun gibi görünen bir parça var motor numarasının altında onu söküceksin ordan boşaltıcaksın dikkat et içinde yay ve ince bir filtre vardı yanlış görmediysem boşalttıktan sonra 1.8 litre yağ koyucaksın
    yanlışım varsa eğer diğer abilerim ve kardeşlerim düzeltir benim bildiğim bu

FatalSarac
    Raptor Riders DENİZLİ
    10-40 daha ince oluyo heralde sadece yazın kullanmayı düşünüyorum zaten o yüzden en uygunu hangisiyse onu koyarız teşekkürler fatal başka fikri veya bilgisi olan varsa çok makbule geçer.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Merhaba Can Daytona'lar 1.8 litre yağ alır castol standart yağlar içinde en iyisidir genellikle onu kullanıyoruz daha üst kalite olsun dersen Motul daha iyidir ama daha pahalıdır
    Kullanılan yağ : 4T (Time & zamanlı) yarı sentetik race yağı kışın 10w40 yazın 15w50 çok sıcak antalya gibi yerlerde 20w50 kullanıyoruz

can beken
    operatör
     Regal Raptor Daytona
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Can Daytona'lar 1.8 litre yağ alır castol standart yağlar içinde en iyisidir genellikle onu kullanıyoruz daha üst kalite olsun dersen Motul daha iyidir ama daha pahalıdır
    Kullanılan yağ : 4T (Time & zamanlı) yarı sentetik race yağı kışın 10w40 yazın 15w50 çok sıcak antalya gibi yerlerde 20w50 kullanıyoruz
    Teşekkürler Celil abi ozaman bizim burda 15w50 kullanıcaz bursada sıcak sayılır 30un üzerinde sürekli bişey daha sorucam 2011 regal raptor klasik motorumuz var bide sanırım motorlar aynı ama yinede sorayım odamı 1.8 alıyor?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,899
    Beğenilmiş
    7,144
    Alıntı CanBkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler Celil abi ozaman bizim burda 15w50 kullanıcaz bursada sıcak sayılır 30un üzerinde sürekli bişey daha sorucam 2011 regal raptor klasik motorumuz var bide sanırım motorlar aynı ama yinede sorayım odamı 1.8 alıyor?
    250 ve 350 cc tüm Blansörlü modeller 1 8 lt Blansörsüz modeller 1.6 litre yağ alıyor
    FıratDogan (24.May.2017) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)