Herkese gunaydin. Öğrendiğim kadar ile ankara sorumlumuz yokmuş bu bir eksiklik yaratmasin haftalık buluşma etkinligimiz devam etmeli bence. Bu sayede de ankara sorumlumuzu belirleriz. Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum saygilar angara![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 250 e10 spyder
Ankara - sincan
0 Rh (+)Herkese gunaydin. Öğrendiğim kadar ile ankara sorumlumuz yokmuş bu bir eksiklik yaratmasin haftalık buluşma etkinligimiz devam etmeli bence. Bu sayede de ankara sorumlumuzu belirleriz. Tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum saygilar angara![]()
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)Selamlar Güven,
Rüzgarı hissetmek, gönlünce sürmek için sorumluya da -sorumsuz'a gerek yok. Paylaşmak için de sadece motor sevgisi yeter. Sana yürekten katılıyorum. Bir araya gelebilen herkes gelmeli, konuşmalı, gülmeli ve tabii ki sürmeli...Tüm kardeşlerimizin bu forma yazan, katılan, paylaşımda bulunan herkese kapımızda yüreğimizde hep açık...![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ankara ses ver bakalım geride kimler kalmış görelim yeni baştan yola koyulalım![]()
DD 250 e10 spyder
Ankara - sincan
0 Rh (+)Aynen katiliyorum. Motorsiklet özgürlüktür bence bunun bi hakkini verelim diyorum. Ben yeni bir arkadasiniz olarak sizleri merak ediyorum mesela kimsiniz naparsiniz neredesiniz. Bunu bi toplanip tanisma selamlaşma olayini halledip bir an once yola koyulmak lazim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)