Şuan 105 abone görünüyor sanırım sınırı aştık ama abone olmaya devam![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Şuan 105 abone görünüyor sanırım sınırı aştık ama abone olmaya devam![]()
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)evet aşıldı, özel url için başvuruda bulundum. Google'dan cevap bekleyecekmişizherkese çok teşekkürler ve abone olmayanları da hala abone olmaları konusunda bekliyoruz
![]()
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Elinize emeğinize sağlık. Abone oldum takipteyim. Ömer abi ve Kerem abide çok iyi videolar vardır onlarınkileri kanala ekleyebilirsek mükemmel olur![]()
Marauder 150
Istanbul-cekmekoy (anadolu yakasi)
0 Rh (+)Tebrikler gercekten guzel olmus bende abone oldum hizla devamini bekliyoruz![]()
RELASE THE KRAKEN..!!!
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)İlgi gösteren herkese çok teşekkürler. özel url alındı. artık kanala https://www.youtube.com/raptorridersofficial linkinden ulaşılabilir![]()
bronks (18.October.2016), CELİL (17.October.2016), Fatih Ucek (17.October.2016), Ferhat BASTEM (17.October.2016), K.Erkut (17.October.2016), RaptoRider (05.November.2016) Bunu beğendi.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Göksel emeğine sağlık kardeşim![]()
Yamaha XVS 950 Midnightstar
İstanbul - İçerenköy (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Göksel eline-emeğine sağlık. Oğuzhan(segovax) kardeşime kamerayı verdim, videoları kesip biçtikten sonra sana atsın diye. Ama tabi paşamın keyfi gelecek de yapacak bunları![]()
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar elinize emeğinize sağlık.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)