daytona veya spyder modellerinde sanırım ne devir göstergesi nede benzın gostergesi var takabilen varmı yada takılıyormu bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba iyi forumlar.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor Daytona DD250E - 6C
İzmir (Buca)
A Rh (+)daytona veya spyder modellerinde sanırım ne devir göstergesi nede benzın gostergesi var takabilen varmı yada takılıyormu bilgisi olan varsa yazabilirmi acaba iyi forumlar.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Benzin göstergesi olarak yok. Ama devir göstergesi olarak bakabilirsin. Nasıl yapıldığını forumda paylaşmıştık ama yenilemeden sonra nerelere gitti bilmiyorum. Arama bölümünden bakabilirsin.
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)Ergun da vites göstergesi takmıştı sanırım. Pek gerek duymuyorum şahsen chopper ruhuna aykırı geliyo bana. kaldı ki göstergeler yolda dikkat dağıtır yola odaklanmak daha mantıklı
Regal Raptor DD 250 E-9B
Aksaray
AB Rh (+)Merhabalar. Forumda Yeiyim. Daha bugün bir raptor sahibi olabildim uzun zamandır hayalini kurduğum bir motordu![]()
Sizlerden ricam benzin ve devir göstergeleri için ne yapmam gerektiği ve parça tedariğini nasıl sağlayabileceğimi anlatırsanız sevinirim herkese kolay gelsin.
2015 regal raptor spyder 350
Zonguldak
B Rh (+)http://www.raptorriders.com.tr/forum...olu-anlat%FDm)
Burdan oku kendinde yapabilirsin arkadaşlar çok güzel tarif etmişler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)