Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 39 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Siyah Adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Arslan
    Öğrenci
     Regal Raptor Spyder 250-E10
     İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    28
    Beğenilmiş
    49
    Yine muhteşem bir buluşma aksilikler yakamızı bırakmadı ama olsun ve faillerimize bir fail daha benden eklendi mekanda oturup çayımızı, kahvemizi içtikten sonra kermese girdik sonrasında atlara binerek yemek yiyeceğimiz bir mekan arayışına geçicektik, geçicektik ama benim ayaklığı açık unutup motor çalışmıyor tribine gireceğimden haberim yoktu Birde Erdinç abi ne yedin ya
    CELİL (22.August.2016), ckaraca (23.August.2016), HuBo (22.August.2016) Bunu beğendi.
    RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
    Highway To Hell
    Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80
    Bodrum`a yakisir guzel bir bulusma daha geride kaldi. guzel bir gun guzel insanlarla birlikte olmak son derece keyifliydi. Izmir`den supriz ziyaretle bulusmamiza katilan Cenk KARACA talihsiz bi kaza gecirsede,20-30mt suruklensede kendisine birsey olmamasi sevindiriciydi. Tekrar gecmis olsun Cenk.
    Deniz kenari ve guzel havanin etkisiyle zaman nasil gecti anlamadik.
    Barinak yararina yapilan kermese katkimiz olduysa ne mutlu bize.bulusmaya katilan herkese tskler. iyiki varsiniz. Bulusmalar devam edecek takipte kalin
    CELİL (22.August.2016), ckaraca (23.August.2016), HuBo (22.August.2016), Siyah Adam (22.August.2016), spue (23.August.2016) Bunu beğendi.

Ozan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ozan Dinçkal
    Teknosa
     Regal Raptor Spyder 250
     Muğla - Bodrum
    Beğenmiş
    56
    Beğenilmiş
    80

CELİL (22.August.2016), ckaraca (23.August.2016), HuBo (22.August.2016), Ömer (22.August.2016), Siyah Adam (22.August.2016), spue (23.August.2016) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,695
    Beğenilmiş
    7,114
    Merhaba Bodrum ekip Cenk'inde süpriz katılımıyla renkli harika bir toplantı ve sosyal faliyet oldu emeğinize sağlık muhabbetiniz bol olsun
    ckaraca (23.August.2016), HuBo (22.August.2016) Bunu beğendi.

Uğur Güler
    ULAŞIM
     Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
     İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    9,015
    Beğenilmiş
    2,222
    Neşeniz daim dostluğumuz baki olsun. Bodrum süpersiniz
    ckaraca (23.August.2016), HuBo (22.August.2016) Bunu beğendi.

HuBo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hulusi BOZKURT
    İnternet Kafe Sahibi
     Regal Raptor DD 250 E
     Muğla - Milas
    Beğenmiş
    170
    Beğenilmiş
    60
    Güzel Bir Buluşma ertesinden hepinize merhabalar bu haftaki buluşmamızda her zamanki gibi harika geçti başlangıçta aksilikler olsada Bodrum RR'ı hiç bişey yıldıramaz bu haftaki buluşmada bunu anlamış olduk Allah neşemizi dostluğumuzu bozmasın RR İzmir Teşkilatı Üyesi Cenk Abimizin bizi süpriz ziyareti neşemize daha bir neşe kattı katılımı için ona çok teşekkür ediyorum Ayrıca üzücü olay içinde tekrardan geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Benimle birlikte diğer arkadaşlarımada katılımları ve barınak yararına olan kermese katılıp küçük büyük demeden destekte bulundukları için Tüm RR Bodrum üyelerine teşekkürlerimi sunarım. Bundan sonra daha keyifli daha eğlenceli hatasız kazasız nice toplantılara inşallah deyip hepinizi selamlıyorum..
    CELİL (22.August.2016), ckaraca (22.August.2016), Ozan (22.August.2016) Bunu beğendi.
    Konu RaptorRiders ise Herzaman Bir Bahane Vardır...

mualla evren mevlanaoğlu yerinde
    müzisyen
     mondial 150 sentor
     muğla
    Beğenmiş
    94
    Beğenilmiş
    90
    Güllük barınağında yaşamaya çalışan canlar yararına barınak gönüllülerinin düzenlediği kermese katılımınız dolayısıyla oradaki patiler adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum öncelikle.
    Sonrasında da bu güzel gün için teşekkür ediyorum dostlar.iyi ki varsınız.ancak hala sıcak dolayısıyla migrenden kıvranıyorum.sanırım yaşlandım ben gündüz sürüşleri için :(

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (22.August.2016), ckaraca (22.August.2016), HuBo (23.August.2016) Bunu beğendi.

Cenk KARACA
    Yazılım Uzmanı
     Regal Raptor - DD 250E-6C
     İzmir/Göztepe
    Beğenmiş
    153
    Beğenilmiş
    40
    Barınak için kermese katılım göstermeniz, beni çok hoşuma gitti bu durum tüm RR a örnek olmalı bu tarz sosyal sorumluluk projelerine ön ayak olmalıyız, diye düşünüyorum.

Ayrıca hepinize gösterdiğiniz sıcaklık için teşekkür ederim, Emin olun kendi evimden farklı hissetmiyorum aranızda...
    CELİL (23.August.2016), evocan(aj) (23.August.2016), HuBo (23.August.2016), Ozan (23.August.2016), Siyah Adam (23.August.2016) Bunu beğendi.

mualla evren mevlanaoğlu yerinde
    müzisyen
     mondial 150 sentor
     muğla
    Beğenmiş
    94
    Beğenilmiş
    90
    Alıntı ckaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Barınak için kermese katılım göstermeniz, beni çok hoşuma gitti bu durum tüm RR a örnek olmalı bu tarz sosyal sorumluluk projelerine ön ayak olmalıyız, diye düşünüyorum.

Ayrıca hepinize gösterdiğiniz sıcaklık için teşekkür ederim, Emin olun kendi evimden farklı hissetmiyorum aranızda...
    Normalde kermesten alınacak eşyalar çocuk esirgeme kurumuna götürülecekti bu da sosyal sorumluluk projemizin ikinci etabı olacaktı ancak bakanlığın yayınladığı genelge ile bu tip kurunlara ikinci el eşyalar kabul edilmiyor.etiketli ve ambalajlı ürünlerde bütçeyi sıkıbtıya soktuğu için şimdilik ikinci etap beklemede kaldı.
    Bence mantıklıda.kermeslere bağışlanan kıyafetlerin bile çoğu patilerin altına yatak oluyor.rezil durumdalar.
    Ve bakanlığın barınaklar ve sokak hayvanları için sağladığı imkanlar çok kısııtlı.ve buna destek vermek daha mantıklı her zaman.
    İmir teşkilatı olarak bodrumdan daha kalabalıksınız.ve bence organize olup oradaki gerçekten ihtiyacı olan bir barınağa yardımda bulunabilirsiniz.eğer teşkilat tamam derse belediyenin bütçe ayırmadığı ve gönüllülerin çabasıyla ayakta kalma mücadelesi vrren bir pati bakımevi ayarlayabilirim size de

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (23.August.2016), ckaraca (23.August.2016), DenizT (23.August.2016), HuBo (23.August.2016) Bunu beğendi.

Sayfa 4 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci ... 234

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)