Alıntı ckaraca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Barınak için kermese katılım göstermeniz, beni çok hoşuma gitti bu durum tüm RR a örnek olmalı bu tarz sosyal sorumluluk projelerine ön ayak olmalıyız, diye düşünüyorum.

Ayrıca hepinize gösterdiğiniz sıcaklık için teşekkür ederim, Emin olun kendi evimden farklı hissetmiyorum aranızda...
Normalde kermesten alınacak eşyalar çocuk esirgeme kurumuna götürülecekti bu da sosyal sorumluluk projemizin ikinci etabı olacaktı ancak bakanlığın yayınladığı genelge ile bu tip kurunlara ikinci el eşyalar kabul edilmiyor.etiketli ve ambalajlı ürünlerde bütçeyi sıkıbtıya soktuğu için şimdilik ikinci etap beklemede kaldı.
Bence mantıklıda.kermeslere bağışlanan kıyafetlerin bile çoğu patilerin altına yatak oluyor.rezil durumdalar.
Ve bakanlığın barınaklar ve sokak hayvanları için sağladığı imkanlar çok kısııtlı.ve buna destek vermek daha mantıklı her zaman.
İmir teşkilatı olarak bodrumdan daha kalabalıksınız.ve bence organize olup oradaki gerçekten ihtiyacı olan bir barınağa yardımda bulunabilirsiniz.eğer teşkilat tamam derse belediyenin bütçe ayırmadığı ve gönüllülerin çabasıyla ayakta kalma mücadelesi vrren bir pati bakımevi ayarlayabilirim size de

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi