Selamün aleyküm cümleten. Sanırım tanışma sayfası burası. İki gün önce Spyder 350 aldım, ilk motorum, ilk deneyimim olacak aynı zamanda. Rabbim hepimize kazasız belasız, keyifli sürüşler nasip etsin.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Selamün aleyküm cümleten. Sanırım tanışma sayfası burası. İki gün önce Spyder 350 aldım, ilk motorum, ilk deneyimim olacak aynı zamanda. Rabbim hepimize kazasız belasız, keyifli sürüşler nasip etsin.
aycanblmts (21.August.2016), CELİL (20.August.2016), Fatih Ucek (25.August.2016), FouL (20.August.2016), Gezgindelikanlı (20.August.2016), HuBo (25.August.2016), Ömer (22.August.2016), RaptoRider (20.August.2016), Theucler (08.November.2016), TuBiş (21.August.2016) Bunu beğendi.
DD250E-9B 2011
Muğla - Milas
B Rh (+)İstanbul'dan aramıza hoşgeldin yeni makinen hayırlı uğurlu olsun umarım kazasız belasız sürüşler yaparsın Milas'tan Selamlar
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)RR ailesine hoşgeldin. Yeni spyder ın hayırlı olsun. forumda ve etkinliklerde aktif olman dileğiyle
Regal Raptor DAYTONA 250E-6C
İstanbul- Şişli (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin kazasız belasız keyifli sürüşler
İlker DİNÇER / RaptoRider
ANTALYA
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Aramıza hoşgeldin. Yeni motorun hayırı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Emin aramıza hoş geldin yeni spyder'in hayırlı olsun kazasız belasız keyifle kullan![]()
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin. Yeni makinanla rüzgarın bol olsun![]()
Regal raptor DD250E 9B
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin motorun hayırlı olmasını dilerim kazasiz belasız sürmen dileğiyle
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Yollarda ve bilhassa forumda aktif olman dileğiyle; aramıza hoşgeldin dostum..
SUZUKI M800 intruder
İstanbul - Avcılar (İŞ) (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Aleyküme es selam. Hoşgeldin
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)