Alıntı handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı cuneyt Nickli Üyeden Alıntı
Temmuz başında debriyajdaki sorunla beraber bujilerde değişti. (Bosch'tan Champion'a). Ancak motorun ilk sahibinin elde ettiği km'ye ulaşamıyorum. İlk sahibi 340 Km'de yedeğe düşerken ben 280-300 civarına ancak yaklaşabiliyorum.

Acaba bu sorun giderilirken yapılan bakımda bazı ayarların yanlış yapılmış olma ihtimali var mıdır? Benim ayarlayabileceğim noktalar nelerdir?(Alet edavat kullanabiliyorum, elimden geldiğince halletmeye çalışabilirim, yani sanırım, çünkü servise gidecek çok fazla vaktim bulunmuyor).
sevgili cüneyt... ngk bujiler rezistans sistemine sahiptir... benzin tüketimin senin kullanma şeklin ile doğru orantılı olabilir hava filtrene baktın mı?, karbüratörün pislenmiş olabilir, kendin sökmeye yapmayada çalışma servise git ve ustanın ne yaptığına iyice bak... ondan sonra kendin yapmayı denersin...

hando...

Tüm NGK lar rezistanslı degildir. RR bujilri CR7HSA (Rezistanslı) veye C7HSA( Rezistansız) ikisinbide kullanabilirsiniz RR ların üstünden NGK buji çıkar ama biz onların gerçek ngk olmadığını biliyoruz ÇİN NGK sı deriz. onlara zaten bu bujilerin ömrü 500 - 1000 km dir.