Herkese iyi akşamlar,

Aranıza yeni geldim.
Öncelikle kendimi tanıtayım.
72 doğumluyum,
Fatsa/Ordu luyum,
İstanbul Ümraniyede ikamet ediyorum,
TÇMB Meslek Lisesinde İnşaat Teknolojisi Öğretmeni olarak çalışıyorum.

Ezelden beri motora karşı ilgim ve hevesim vardı. Bugüne kadar motor sahibi olamadım, nasip olmadı.
Artık vakti geldi diye düşünüyorum.
İstediğim motor tarzı chopper olacak, su soğutmalı olacak ve çift silindir, en az 250 cc veya 350 cc olacak şeklinde net kararımı vermiştim. Marka olarak regal raptor 250,hyosung 250, supershadow 250,superlight, vb.. Kafa karıştı gitti. Hiç anlamam motor işinden. Biner giderim. Bundan sonra öğrenmem gerekenleri yaşayarak öğreneceğim sanırım. ..

Başladım araştırma yapmaya. Derken eleye eleye regale geldim.. sonra regallerin şanzuman sorunlarını öğrendim, kuşkuya düştüm. Çünkü tamircilerle uğraşmak isteyeceğim en son şeydir. Buna ne zamanım, nede ruh yapım müsait değil.
Sörf yaparken bu forumu buldum. Sonra Antalya dan ilker kardeşi buldum, tanıştım sohbet ettik, istişare yaptık.
Bana bir kaç alternatif daha soyleyerek ufkumu genişletti. Çooook teşekkür ediyorum, sağolsun varolsun.

Netice olarak geldiğimiz nokta, RKS Cruiser 250 oldu.
Bu noktada yine Antalyadan forum üyesi Özgür kardeşimiz ile (RKS 250 kullanıcısı) tanışmak nasip oldu. RKS hakkında istişare yaptık. Yorumlarını esirgemedi sağolsun varolsun.

Sonuç olarak;
Heybetli görüntüsü ve çekiciliğiyle RKS Cruiser 250 ye tav olmuş durumdayım.
Sıfır almaya bütçem müsait olmadığı için 2.el bir motor alacağım.

Bu motordan uzak durmam gereken bir durum var mıdır bilmiyorum, yorumlarınızı paylaşmanız benim için çok kıymetli.
Belki motorunu satılığa çıkartanlarınız vardır, nasip kısmet..

Bu vesile ile hepinize merhaba, sevgi ve saygılarımla.

Erol AKILLI
Namı diğer AKILLI Hoca