Arkadaşlar, motorum servisteydi biliyorsunuz. Hem periyodik 300km bakımı yapılacaktı hem de delinmiş olan arka fren hidrolik hortumu değiştirilecekti.
29 Agustos'da Hudson Beylikdüzü servisi ellerine teslim edilmiş olan motorumu halen alamadım. Sebebini ise sizlere yazayım. Hidrolik hortumu siparişini geçtikten sonra Antalya'ya taşınan sevgili distribitör Emre Motor, yanlış kablo yollamış. 3 günde gelen kablonun yenisi 1 Eylül Perşembe günü ancak yeniden sipariş edildi.
Bir türlü hortum gelmeyince 6 Eylül Salı günü Hudson Motordaki sevgili arkadaşları aradım. Şikayetvari konuşmalarım sonucu bilgi alıp size döneceğiz dediler. Bir saat sonra geri dönen arkadaş, kargonu bugün öğleden sonra gelecek demesiyle motoruma kavuşma heyecanı sardı.
Ertesi gün kontrol amaçlı aradığımda halen kargonun gelmediğini öğrendim. Bu defa kendim aradım. Emre Motordaki arkadaş kargoda karışıklık olduğunu, iki saate kadar kargoya vereceklerini söyledi. Yani Çarşamba akşamı kargoya verilmiş olması gerekiyordu. İnşallah vermişlerdir.
Bugün perşembe, akşam yada cuma sabah kargonun gelmiş olmasını umuyorum. Yarın sabah Hudson motorun kapısında biteceğim zaten.
Bayramı motorum olmadan geçirmek istemiyorum çünkü.
Bütün bunları niye yazdım? Eski kullanıcılarımıza sormak istiyorum. Bu işler hep böyle mi? Yoksa ben mi şanssızlık yaşıyorum?
NOT: Cumartesi günü ehliyet sınavını başarı ile geçtim, inşallah ehliyetim olduktan sonra daha çok aranızda olabileceğim.
Herkese iyi günler dilerim.

Regal Raptor DD 250e 6C
İstanbul
0 Rh (+)