Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar aranıza yeni katıldım.regam raptor daytona dd 350 e-6 almak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Teşekkür ederim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar aranıza yeni katıldım.regam raptor daytona dd 350 e-6 almak istiyorum kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Teşekkür ederim.
RR daytona 350e-6c
bursa-yildirim
0 Rh (-)Huseyin abi hosgeldin sefa getirdin aramiza 350 e 6c modeli bendede var gayet memnunum motor ilgi odagi herkesi baktiriyor kendine rampalarda zorlanmadan rahatlikla cikabilirsin uzun yolda gayet iyi ancak artci koltugu cok sert artcin cok rahatsiz olacagi kesin yakit konusunda yorum yapamicam kullaniciya gore degisir
RR Daytona 250e 6c Beyaz
İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Hosgeldiniz Hüseyin bey kullanan arkadaş çok var hepside gayet memnun bende 250 lik var ben bile çok memnunum : )
merhaba ben aranıza yeni katıldım, 350 ile 250 arasındaki fark nedir internette 300E buldum yardımcı olurmusunuz,
Regal Raptor Daytona 350
İzmir-Menderes
A Rh (-)Aramıza hoşgeldin. 350 ve 250 arasında kasa olarak bi fark yok. İkiside güzel ve etkileyici makina. Kesene hangisi uyuyosa hayırlısı olsun.
RR daytona 350e-6c
bursa-yildirim
0 Rh (-)Arasinda sadece tork farki var kalkisi daha iyi
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)