Herkese merhabalar yazın turkıyeye dönüşümde ehlıyetımı ve motorumu alıp ailenizin İzmir subesının bir parçası olmak ıstıyorum tavsıyelerı dolayısıyla çocukluk arkadasım rozenlota selamlarımı ıletırım. Hepinize keyıflı sürüşler![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yok
İzmir-urla
A Rh (-)Herkese merhabalar yazın turkıyeye dönüşümde ehlıyetımı ve motorumu alıp ailenizin İzmir subesının bir parçası olmak ıstıyorum tavsıyelerı dolayısıyla çocukluk arkadasım rozenlota selamlarımı ıletırım. Hepinize keyıflı sürüşler![]()
Dragstar 250
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Merhaba arkadaşım.
Şimdiden hoşgeldin o zaman, selamını da aldım sen de çok selamlar söylersin.
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)İnşallah kardeşim gönlünde olanı yaşaman dileğiyle. Aramıza hoşgeldin![]()
Regal Raptor Daytona DD250E - 6C
İzmir (Buca)
A Rh (+)kardesım benım hosgeldın raptor riders ailesine bende allah nasıp ederse 1 -2 hafta ıcınde motormu alıp katılıcam burak hocam da tanıstık zaten izmirdeki bir çok arkadaşla tanıştık çok samimi ve güzel ortamları var sende gel artıkda birlikde sürelim![]()
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)şimdiden hayırlı olsun, ehliyet ve motor haricinde ekipmanlara da ciddi bir bütçe ayır. motorcuların vücudunu koruyan, kaportası ekipmanlarıdır![]()
Yok
İzmir-urla
A Rh (-)Saolun aranızda olmaktan onur duydumyaklaşık 8 9 bin liralık bir bütçem olucak ekıpmanı motoru ehlıyetımı hepsını alıcaz hayırlısıyla
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Aramıza hoşgeldiniz![]()
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)aramıza hoşgeldin. İnşallah gönlüne göre bir makine bulursun.
Shadow VT 750 C
İstanbul - Çağlayan (Avrupa Yakası)
B Rh (+)aramıza hoşgeldin ali, motorun ve ehliyetin şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah, yollarda ve aramızda aktif olman dileğiyle
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)