Traji-komik bir anekdot olmuþÝþin mizahi yönü bir yana trafikte hala motorlarý hayvan yerine koyan tiplerden bolca mevcut. Bundan bir kaç ay önce Tugay(tgypmk) 'ýn kaza yaptýðý dönemde kendisini bir yere götürüyordum. Bir taksici deli gibi selektör yapýp kornaya basýyordu. Subhanallah dedik herhalde yaralý falan taþýyor yada doðuma yetiþtirmesi gereken bir kadýn var. Yolun saðýna geçip elimde geç iþareti yaptým. Hizamýza gelince yavaþladý ve
''- Saðdan gitsnize yolu niye ortalýyorsunuz,kapatmayýn yolu'' dedi. Ýþte o an adrenalin seviyemiz feci ve tehlikeli derecede yükseldi. ''-Pizzacý mý sandýn lan bizi!'' diye çemkirdim ve Tugay da heybedeki levyeyi bulma çabasýna çoktan girmiþtiTaksici mevzuyu çözdü ve hýzlanarak bizden uzaklaþtý.

DD-250-e-10 Spyder
ESKÝÞEHÝR
A Rh (+)
Ýþin mizahi yönü bir yana trafikte hala motorlarý hayvan yerine koyan tiplerden bolca mevcut. Bundan bir kaç ay önce Tugay(tgypmk) 'ýn kaza yaptýðý dönemde kendisini bir yere götürüyordum. Bir taksici deli gibi selektör yapýp kornaya basýyordu. Subhanallah dedik herhalde yaralý falan taþýyor yada doðuma yetiþtirmesi gereken bir kadýn var. Yolun saðýna geçip elimde geç iþareti yaptým. Hizamýza gelince yavaþladý ve
Alýntý ile Cevapla