Ufuk baba sen bizi dinle ve 250 lik al, kısa bir sürede nasıl doğru bir karar verdiğini göreceksin, motora alışman en fazla 1 hafta sürecek ve bizden beter motorcu olacaksın gör ;)
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ufuk baba sen bizi dinle ve 250 lik al, kısa bir sürede nasıl doğru bir karar verdiğini göreceksin, motora alışman en fazla 1 hafta sürecek ve bizden beter motorcu olacaksın gör ;)
Yok
İstanbul
B Rh (+)Peki ustalar madem öyle diyorsunuz gözümüzü karartacağız artık, zaten boy 180 cm Kg 110 muhtemelen püsüklet diye bahsettiğiniz 100 CC bana saplanmış bibi bir görüntü verecektir yolda :-)
Bu durumda en iyisi sanırım RR 250 CC almak olacak.Vites konusunda endişelerim var ama madem öyle diyorsunuz OK dir karar verilmiştir :-)
Sağlıkla Kalın
Yok
İstanbul
B Rh (+)Maalesef ekonomik sebeplerden ötürü 1.250 YTL ye DD 100 E almak zorunda kalıyorum.Hayırlısı artık bu arada Buraxdj arkadaşıma PM de attım ama cevap alamadım, esasen o kadar bakımdan sonra onun 100 lüğü almak isterdim.
Artık 250 lik veya ancak paramızın seneye yeteceği 300-350 lik özel birşey biraz bekleyecek.
Sağlıkla Kalın
Ufuk
mondial 100 nt turkuaz
Istanbul
0 Rh (+)Arkadaş hayırlısı olsun.
Ben 125 lik RR aldım..Benim de para ancak ona yetti..(1.250 peşin gerisini kredi kartına taksit yaptım) İlk kez vitesli kullanıyorum..1 hafta oldu..ilk gün bir devrildik :( frenlere ani asılma ,araba gibi durmuyor bu merettecrübeli arkadaşların tavsiye ve deneyimlerini mutlaka okumalısın bence..
kazasız belasız inşallah
Yok
İstanbul
B Rh (+)İşte benim parayla beraber diğer derdimde bu hocam, ben bu yaşa kadar araba bile kullanmadım, mutlaka düşerim mutlaka bişeyler olur yani vitesli alırsam.
O yüzden hız merakım da bulunmadığından (en azından şu aşamada) tın tın 40-50 ile seyredeceğim bir RR lazım bana.1 seneye kalmaz vücut , bünye kendiliğinden 250 liğe atlamak isteyecek zaten :-)
Ustaların yazdıklarını hepsini okuyorum, sağolsuınlar hepsi paylaşımcı.Herkesin tekerlekleri düz bassın arkadaşlar.
Sağlıkla Kalın
Ufuk
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)bende parası uygun diye aldım ama bin kere bir milyon kere pişman oldum ,parayı sokağa atarım diyosan al o zaman ne diyeyim ,"bir musibet bin nasihatten iyidir" derler
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Tabi hocam suzukiye biniyi artıkın, begenirmi regalleriii![]()
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)estf zabitim yahuuuu, ben öyle birimiyim sence ?ayıp sana.... biz neye biniyorduk ki şimdiye kadar
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)estf zabitim yahuuuu, ben öyle birimiyim sence ayıp sana biz neye biniyorduk ki şimdiye kadar
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)