Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Lopus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Can ergin
    Isletmeci
     Yok
     Bartin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4

Arkadaslar yardiminiza ibtiyacim var.

Herkese selamlar.
    Uzun arastirmalar sonucu yaklasik 20 gun once 2012 model 250 spayderimi almis bulunmaktayim. Su ana kadar yaklasik 3000 km yol yaptim. 500 km ilk aldigimda istanbuldan bulundugum sehre getirdim. Perfonmans ve yakisiklilik olarak soylenecek hic bir sey yok 10 uzerinden 10 puan fakat artcili suruslerde canimdan bezdiriyor. En ufak cukuru hatta kopru gecislerindeki asfalttaki metal baglantilari bile korkunc hissediyoruz. Viraj desen zaten yok. Birazcik yatirmada egzoslar yere surtuyor. Son olarak bugun 40 km ufak bir yol yaptik. Geri dondugumuzde arka lastigin ortasina lastik boyunca kesik gibi bir iz oldugunu gordum. Camurlugun altinda arka koltugun baglanti yerinin lastige surttugunu ve iz yaptigini gordum. Bu arada ben 80 artcim ise 60 kilo.
    Sormak istedigim sey bu normal bir durummudur. Bununla ilgili cozum varmidir.
    Simdiden yardiminiz icin tesekkur ediyorum.
    (Noktalama isaretleri icin uzgunum telefondan yazmak oldukca zor oluyor.)
    Peder (03.October.2016) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Can öncelikle yeni makinan hayırlı olsun sorununa gelince arka çamurluğun lastiğe bakan iç kısmında arka salıncağın dayandığı stoper takazu var bu takoz çamurluğun lastiğe değmesini engeller sendeki eskimiş veya kopmuş olabilir onu yenilemen lazım ayrıca amortisörlerde yükseklik ayarı var onu servise yükselttirmen lazım bunları yapınca sorunun çözülür kolay gelsin
    Ali ÜNVERDİ (02.October.2016), aycanblmts (03.October.2016), spue (02.October.2016) Bunu beğendi.

Can ergin
    Isletmeci
     Yok
     Bartin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Celil abi o bahsettigin takoz bende yok. bulabilecegim bir yer onerebilirmisin? birde yukseklik ayarini ben kendim yapamazmiyim cokmu alengirli bir istir.?

Can ergin
    Isletmeci
     Yok
     Bartin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Bu arada tesekkur ederim abi iyi dileklerin icin
    CELİL (02.October.2016) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Lopus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abi o bahsettigin takoz bende yok. bulabilecegim bir yer onerebilirmisin? birde yukseklik ayarini ben kendim yapamazmiyim cokmu alengirli bir istir.?
    RR servislerinden temin edebilirsin ben oto sanayiden rulman satan bir dükkandan 4 tl ye bulup alıp takdım tabi servisler daha pahalı olur
    Amortisör ayarı biraz zor altta olduğundan altına girilmiyor motoru lifte kaldırmak gerekiyor işlem olarak amortisörün bağlantı ayakları vidalı mil şeklinde mili çevirince ayar yapılıyor önemli nokta sağ ve sol amortisörün eşit ayarda olması gerekiyor eşit olmazsa birine çok yük biner ve onu bozar

e.erbaş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ergun ERBAŞ
    Teknisyen
     Kawasaki vulcan 800
     Tekirdağ Çerkezköy
    Beğenmiş
    92
    Beğenilmiş
    80
    Bu konuyu epeyce tartıştık ve forumda çözümü var sanıyorum iki veya üç kez aynı konuya yazmışımdır.Forumda aratırsanız detaylı anlatımlar mevcut geçmiş olsun..
    Kerem Düzgün (03.October.2016) Bunu beğendi.
    Zamanı yenemezsin

Siyah Adam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Arslan
    Öğrenci
     Regal Raptor Spyder 250-E10
     İstanbul - Burhaniye (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    28
    Beğenilmiş
    49
    Merhaba abi malesef spyderlarda bu durum var. Sanırım lastiğin ortasındaki o izi yok etmen için takoz konuluyordu bende de var spyder ama ben artçı almamaya özen gösteriyorum. Birde tavsiyem arka çamurluğun altından arka stop lambasına kablolar vardır eğer artçlı kullanmak istiyorum dersen o kabloları koruman için bir şey yapmanı tavsiye ederim (yana vs alabilirsin) çünkü o kabloların kopma ihtimali oluyor buda şase yaptırıp sigorta yaktırabilir (başıma geldi).
    Peder (03.October.2016) Bunu beğendi.
    RaptorRiders - Bodrum üye ⭐
    Highway To Hell
    Dünyanın bizim yolumuzda döndüğünü diretiyoruz.

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    En temizi artçı almamak. Ben mümkün olduğunca almıyorum şahsen kendi ağırlığım yetiyor. Celil abi çözüm için gerekli şeyleri söylemiş zaten. Ömer'in dediğini de dikkate al kablolar sıkıntı yaratabilir. Sele sert geliyorsa kaplama ek sünger ve jel ekleniyor rahat ediyorsun aklında bulunsun

Ümit Ergen
    Mermer ustası
     Yamaha Vırago 1100
     İzmir - Çiğli
    Beğenmiş
    626
    Beğenilmiş
    297
    Hayırlı olsun kazasız belasız kullan ;) bu arada yerınde olsam amortısorlerı kontrol ettırırım eger sağlam ıse yukseklık ayarını yaptır veya sen yap kolay bısey o ;) ama oyle kullanmaya devam edersen hem lastikten olursun hem Allah korusun kazaya mahal verebılır... :( Bı an once bı cozum bul derım....

DenizT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Burak Deniz Türkoğlu
    İnternet Cafe
     DD250E-9B 2011
     Muğla - Milas
    Beğenmiş
    16
    Beğenilmiş
    61
    kardeşim aramıza hoşgeldin ve yeni makinen hayırlı olsun kazasız belasız binersin umarım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)