Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

MUSTAFA48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa Özkaya
    Enterprise Asistan Managger
     2007
     Milas (şuan ANKARA )
    Beğenmiş
    58
    Beğenilmiş
    38
    düşüncelerınız için teşekkur ederım 35.000-40.000 nakıt butcem suanda olmazsa 5 mılyarda kredıde cekmeyı dusundum bugun bende baya arastırdım ama bu kafayla gıdersem herhalde woswagen grubu bır arac alacagım gıbı gorunuyor hersey ıcın tesekkurler iskender 1.2 polonun gıdısı nasıl hızlanması yokus cekısı herhangı bır dusus oluyormu klıma acıkken ve yokuşa cıkarken herhangı bır düşme oluyormu cekısten bunlar hakkındada bılgı verırsen sevınırım tesekkurler
    "My rope and belt my cock and balls "

48 U 9289
    48 LU 528

Mustafa
    ÖZKAYA

TEŞEKKÜR EDERİM.

1
    1
     1
     1
    Beğenmiş
    264
    Beğenilmiş
    200
    Alıntı MUSTAFA48 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düşüncelerınız için teşekkur ederım 35.000-40.000 nakıt butcem suanda olmazsa 5 mılyarda kredıde cekmeyı dusundum bugun bende baya arastırdım ama bu kafayla gıdersem herhalde woswagen grubu bır arac alacagım gıbı gorunuyor hersey ıcın tesekkurler iskender 1.2 polonun gıdısı nasıl hızlanması yokus cekısı herhangı bır dusus oluyormu klıma acıkken ve yokuşa cıkarken herhangı bır düşme oluyormu cekısten bunlar hakkındada bılgı verırsen sevınırım tesekkurler
    bak 2 kişi klima açık 180 gördüm ki yol olsa giderdi diye düşünüyorum gayet atik bir araba yokuş yukarı uzun yolda bayılmalar oluyor 1.2 tdi yani oda doğal ama öyle bayılma dediysemde 120 sabit gidiyosan gaza basarsan bayılmaz sabit çıkarsın, polo kategorisindeki en iyi en rahat en güvenli araba yakıt konusu zaten mükemmel alabiliyorsan temiz bul ve düşünme al derim
    MUSTAFA48 (05.October.2016) Bunu beğendi.

Hakan Tekin
    Lojistik
     Daytona
     İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
    Beğenmiş
    366
    Beğenilmiş
    317
    Alıntı Rednexi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak 2 kişi klima açık 180 gördüm ki yol olsa giderdi diye düşünüyorum gayet atik bir araba yokuş yukarı uzun yolda bayılmalar oluyor 1.2 tdi yani oda doğal ama öyle bayılma dediysemde 120 sabit gidiyosan gaza basarsan bayılmaz sabit çıkarsın, polo kategorisindeki en iyi en rahat en güvenli araba yakıt konusu zaten mükemmel alabiliyorsan temiz bul ve düşünme al derim
    bende tdi bluemotion olanıydı sanırım kiralamıştım. 1.2 motordan bu performansı beklemiyordum açıkçası. tek eksisi içi dar baya. arkadakilerin bacakları sığmamıştı. fluence de çok rahat ve kullanışlı bir araç ama arada kalsam fordu tercih ederim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)