Öncelikle merhaba yaşım görünüyordur ama 18 yaşındayım ,1. motorum küba 100 fc di yani cg diye tabir edilen motorlardandı yaklaşık 17 bin km yol yaptım ve artık görüntüsünden sıkıldıgım için yeni motorlara bakmaya başladım kafamda hiç cruiser tarzı bir motor yokken regal raptor daytona mat siyah rengine tutuldumşimdi yaklaşık 2 haftadır araştırma yapıyorum ve 2 3 sorun duysam da en önemli olan konu şanzıman konusuydu. 2.vitesden atma diye biliniyor, şimdi abiler ben motoru sıfır almayı düşünüyorum yani 2015 model ve üstünde bu tarz sorunlar hala yaşanıyor diye merak ediyorum ve bunun ile ilgili kesin ve düzgün bir bilgi bulamadım benim gibi genç motor sürücüleri biraz araştırma yaptıgında karşısında hemen şanzıman sorunu vs çıkıyor bunlar nekadar dogrudur şimdiden teşekkür ederimm.

YOK
BİLECİK
A Rh (+)
şimdi yaklaşık 2 haftadır araştırma yapıyorum ve 2 3 sorun duysam da en önemli olan konu şanzıman konusuydu. 2.vitesden atma diye biliniyor, şimdi abiler ben motoru sıfır almayı düşünüyorum yani 2015 model ve üstünde bu tarz sorunlar hala yaşanıyor diye merak ediyorum ve bunun ile ilgili kesin ve düzgün bir bilgi bulamadım benim gibi genç motor sürücüleri biraz araştırma yaptıgında karşısında hemen şanzıman sorunu vs çıkıyor bunlar nekadar dogrudur şimdiden teşekkür ederimm.