Merhabalar
ben caglar. Aslen bodrumluyum ama su anda istanbulda okuyorum. Rr ailesini bana siyah adam onerdi. Ayni siniftayiz ve ikimizde iki tekere gonul verdigimiz icin bu aileye katilmaya karar verdim. Tekerinize tas degmesin.
saygilar...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Deðil misiniz? Lütfen Kayýt Olun! |
Marauder 150
Istanbul-cekmekoy (anadolu yakasi)
0 Rh (+)Merhabalar
ben caglar. Aslen bodrumluyum ama su anda istanbulda okuyorum. Rr ailesini bana siyah adam onerdi. Ayni siniftayiz ve ikimizde iki tekere gonul verdigimiz icin bu aileye katilmaya karar verdim. Tekerinize tas degmesin.
saygilar...
Aybars (06.October.2016), aycanblmts (06.October.2016), evocan(aj) (09.October.2016), Fatih Ucek (07.October.2016), FouL (06.October.2016), Kerem Düzgün (06.October.2016), Ozan (07.October.2016), Raicho (06.October.2016), spue (06.October.2016) Bunu beðendi.
Hyosung GV250
Ýstanbul - Tuzla (Anadolu Yakasý)
B Rh (+)Ailemize katýlmaya karar vermen iyi olmuþ. Toplantýlarda görüþmek üzere.
No medicine like the ride.
Yamaha dragstar 650 sport
Ýstanbul
AB Rh (+)Selam Çaðlar,
Aramýza hoþ geldin. Kazasýz sorunsuz gönlünce sürüþler dilerim. Anadolu yakasýnda perþembe günleri buluþma düzenlenir. Müsait olursan bugünküne bekleriz. Ve tanýþma fýrsatýmýz olur. Formda ve yollarda aktif ol, rüzgarýn bol olsun.
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)Aramýza hoþgeldin
Discovery cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
YOK
Ýzmir-Karþýyaka
A Rh (+)ailemize hoþgeldin abi
Ulutay - KaWaSaki VN900B - 2012
Ýstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakasý)
0 Rh (+)Çaðlar merhaba aramýza hoþgeldin .

BMW R1200GS
Ýstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Çaðlar hoþgeldin
Regal Raptor Spyder
istanbul - Kadýköy (Anadolu Yakasý)
A Rh (+)Aramiza hosgeldin 👍
GT-I9500 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Honda Shadow VT750C
İzmir-Bornova
B Rh (+)Aramýza hoþgeldin, forumda ve yollarda aktif olma dileðiyle
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)