Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

fatih ucek
    ihracat müşteri temsilcisi
     Dragstar 250
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,282
    Beğenilmiş
    537

Herkese günaydın,

Merhabalar istanbul Avcılar'da oturuyorum, yaklaşık bir buçuk yıldır dragstar250 kullanıyorum gruptan haberim vardı ama sadece regal zannediyordum hatta motoru ilk aldığımda gruptan bir arkadaş büyükçekmece'de (çiğ köftecide) arkadaşlarımın tanıdıklarıydı, bir sorunla ilgili onunla görüşmüştük. neyse dün akşam 2 arkadaş ile de avcılar göl kenarında karşılaştık biraz ayak üstü sohbet ettik ama isimlerini unuttum sorry beyler :/

sormak istediğim konuya gelince; beraber sürmek için Patch'li üye olmak mı gerekiyor? yoksa istediğimiz gibi sürüşlere katılabiliyor muyuz? bir de o tarz üyelik nasıl oluyor.

teşekkür ederim, iyi günler.

arda murat zorlu
    Öğrenci
     Spyder
     İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    100
    Gunaydin Fatih Bey,
    Aile kesinlikle RR kullanicilarindan ibaret degil. Her turlu chopprr cruiser tarzina acik. Bulundugunuz ilin teskilati ile forumdan vs iletisime gecerek toplantilara katilabilir ve tanisabilirsiniz. Zaten ilk bulusmadan sonra kosar adim gelmek isteyeceksiniz 😄 yani illa da patch gerekmiyor birtakim etkinlikler icin. Motorun ustundeki insanin samimiyetine inanildiginda kisi kardeslik icinde kendini gosterip bir seyler icin cabaladiginda gerisi geliyor zaten 😊

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fatih ucek
     Dragstar 250
    Beğenmiş
    1,282
    Beğenilmiş
    537
    Alıntı AMZ35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gunaydin Fatih Bey,
    Aile kesinlikle RR kullanicilarindan ibaret degil. Her turlu chopprr cruiser tarzina acik. Bulundugunuz ilin teskilati ile forumdan vs iletisime gecerek toplantilara katilabilir ve tanisabilirsiniz. Zaten ilk bulusmadan sonra kosar adim gelmek isteyeceksiniz 😄 yani illa da patch gerekmiyor birtakim etkinlikler icin. Motorun ustundeki insanin samimiyetine inanildiginda kisi kardeslik icinde kendini gosterip bir seyler icin cabaladiginda gerisi geliyor zaten 😊

teşekkür ederim.

arda murat zorlu
    Öğrenci
     Spyder
     İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
    Beğenmiş
    37
    Beğenilmiş
    100
    Rica ederim 👍

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    49,490
    Beğenilmiş
    6,653
    Merhaba Fatih aramiza hoş geldin chopper ,cruiser,custom her makina aramıza katılabilir patch sahibi olabilmek için forumda ve toplantılarda aktif olmak gerekiyor toplantılara katılabilirsin
    Emir'in arkadaşısın benide tanırsırsın zaten ben inanç'ın orada oluyorum uğra konuşalım

FouL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Murat K.
    Fotoğrafçılık
     RR Daytona 250e 6c Beyaz
     İstanbul-Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    11,661
    Beğenilmiş
    1,791
    Fatih hoşgeldin RR forumlarina.. dün haftalık toplantımiz vardı göl tarafındaydi.. Chopper cruiser tarz olan her marka kullaniciyi aramızda görmekten mutluluk duyariz..

Patch yönetim uygun gördüğükisilere uygun zamanda yeleginize takmaniz için verdiği bir simgedir.. Dostluğun kardeşliğin nişanidir.. Forumda aktif olmak.. Haftalık bulusmalara katılmak, toplu surus ve etkinliklere katılmak bu süreci hızlandırır..
    Ben kendimde avcilardayim başkanlarımız ve bölge sorumlularimiz tüm katılan üyelerimiz kardeş abi havasinda..yeri geldiğinde Eşi dostu ile katılanların sayısı da baya var.. Ne kadar yazsam az kalir üstadım.. Toplantilara katilamayinca kendi adıma çok üzülüyorum abilerimi kardeslerimi göremedim diye..

fatih ucek
     Dragstar 250
    Beğenmiş
    1,282
    Beğenilmiş
    537
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Fatih aramiza hoş geldin chopper ,cruiser,custom her makina aramıza katılabilir patch sahibi olabilmek için forumda ve toplantılarda aktif olmak gerekiyor toplantılara katılabilirsin
    Emir'in arkadaşısın benide tanırsırsın zaten ben inanç'ın orada oluyorum uğra konuşalım
    eyw. başkan hoşbulduk, ben emir'in değilde doğuşun arkadaşıyım belki onu da görmüşümdür ama uzun zaman oldu pek hatırlamıyorum biraz da isim özürü var bende en yakın zamanda görüşmek üzere sıcak karşılama için de teşekkür ederim.

fatih ucek
     Dragstar 250
    Beğenmiş
    1,282
    Beğenilmiş
    537
    Alıntı FouL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih hoşgeldin RR forumlarina.. dün haftalık toplantımiz vardı göl tarafındaydi.. Chopper cruiser tarz olan her marka kullaniciyi aramızda görmekten mutluluk duyariz..

Patch yönetim uygun gördüğükisilere uygun zamanda yeleginize takmaniz için verdiği bir simgedir.. Dostluğun kardeşliğin nişanidir.. Forumda aktif olmak.. Haftalık bulusmalara katılmak, toplu surus ve etkinliklere katılmak bu süreci hızlandırır..
    Ben kendimde avcilardayim başkanlarımız ve bölge sorumlularimiz tüm katılan üyelerimiz kardeş abi havasinda..yeri geldiğinde Eşi dostu ile katılanların sayısı da baya var.. Ne kadar yazsam az kalir üstadım.. Toplantilara katilamayinca kendi adıma çok üzülüyorum abilerimi kardeslerimi göremedim diye..
    eyw. teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu cevaplar ilk buluşmada görüşmek üzere o zaman dediğim gibi benim amacım beraber sürüş ve bilgi almak çünkü 1 yıldır motor kullanıyorum etrafımda da pek yok motor kullanan daha doğrusu 3-4 arkadaş beraber başladık ama hepimiz yeni
    FouL (08.Kasım.2016) Bunu beğendi.

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Fatih hoşgeldin

Süleyman Bal
    Emekli
     Yamaha dragstar 650 sport
     İstanbul
    Beğenmiş
    7,062
    Beğenilmiş
    1,043
    Fatih,
    Aramıza hoş geldin.
    Arkadaşlar gerekli açıklamaları yapmışlar. O halde kazasız sorunsuz, gönlünce sürüşler dilerim. Rüzgarın bol olsun. umarım birlikte sürüş yapma imkanı da buluruz.

Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)