ben sizin gibi düşünmüyorum arkadaşlar...

artık bu düşüncelerden sıyrılmamız lazım...

ecdadamın en parlak şahsiyetlerinden olan ATATÜRK gibi bir değeri çok fazla göz önünde tutuyoruz ve her fırsatta herbir olayda onu hemen en öne çıkartıp "bak ATATÜRK böyle demiş, böyle yapmış, şunu emretmiş" deyip işin içinden çıkıyoruz. ve ATATÜRK'ÜN üzerine çok fazla yükleniyoruz bu iyi değil.

o zamanın şartlarında ATATÜRK, yapılması gerekenin en iyisini yapmış, en zor anlarda bile en zor kararları vermiştir.

ATATÜRK her fırsatta ve her türlü alanda halkını kalkındırıp ilerlemesi için ateşleyici söylemler ve demeçler vermiştir.

ATATÜRK'Ü çok fazla yıpratıyoruz, ve bunu onun heykellerini her yere dikerek, resimlerini her yere asarak yapıyoruz. bir pop şarkıcısı şöhretiyle onu halkın gözünün içine sokuyoruz. bunlara gerek yok. onu anlamaktan ve anlatmaktan ziyade sadece insanlara yüzünü gösteriyoruz.

ATATÜRK ŞANLI ECDADIMIN TARİHİNDE EN ÖNEMLİ BİR LİDERDİR.

VE HANDO BİR ATATÜRK'ÇÜ DEĞİLDİR...

HANDO ONUN İLKELERİ VE FİKİRLERİYLE HİÇ İLGİLENMEZ...

HANDO ONUN İKİ ÜSTÜN VASFIYLA İLGİLENİR...

1- HALKINI BU KADAR SEVEN VE BÜTÜN HAYATINI HALKINA ADAYAN BİRİ OLDUĞU İÇİN...

2- BU KADAR ZEKİ VE AKILLI, GÜÇLÜ VE KARARLI OLUŞUNA VE BU KADAR ÇOK İŞİ DÜŞÜNEN KIVRAK ZEKASINA

HAYRANIM.

"SİZE SAVAŞMAYI DEĞİL, ÖLMEYİ EMREDİYORUM" SÖZÜNÜ BİR DÜŞÜNÜN... BUNU O ANDA KAÇ KİŞİ DÜŞÜNÜR YA DA SÖYLEYEBİLİR. BU LAF KOLAY EDİLMİŞ BİR LAF DEĞİLDİR, YÜREK İSTER, ZEKA İSTER, GÜÇ İSTER.

RUHU ŞAD OLSUN O BÜYÜK İNSANIN...

BİZE DÜŞEN YENİ ŞEYLER YAPMAK VE YENİ ŞEYLER DÜŞÜNMEKTİR...

YAPABİLECEĞİMİZ EN İYİ ŞEY, DÜRÜST OLMAK VE YAPTIĞIMIZ İŞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAKTIR.

ATATÜRK'ÜN İLKELERİNE DEĞİL, ONUN BU İLKELERİ DÜŞÜNDÜĞÜ ZEKAYA İHTİYACIMIZ VAR... hepimizin...

hando