Güzel konu, fikirlere sağlık

Valla ben aranıp da bulunamayan kardeşlik, dayanışma, birliktelik, güven duyguları için bu kulüpteyim. Ne patch, ne kulüp karizması, ne de başka bir şey. Tabi bunları da biraz açmak lazım.

Kardeşlik: Kulüpteki kardeşlik "kardeşim şuradan iki metro uzatır mısın?" cümlesindeki gibi değil elbette Kıstas yapmam gerekirse biyolojik kardeşinin bir tık altı, samimi arkadaşlığın bir tık üstü diyebilirim. Yani insanlar birbirlerine kardeşim derken öyle pek de boşa demiyorlar.

Dayanışma ve birliktelik: İşte bunlara bugün para versen sahip olamıyorsun. En güncel şekilde örnek vereyim; bizim apartmanda kimse birbirine aşure dağıtmazken dün genci yaşlısı, evlisi bekarı, motorlusu motorsuzu, eskisi yenisi yaklaşık 20 kişi kulüpten Ahmet abimizin evine 1 kazan aşure yemeye gittik. Hadi bakalım şu ortamı dini bayramlar vs. hariç nerede ve ne zaman bulacaksın?

Güven: Ya aslında en ufak siyasi içerik barındıran cümleler yazmayı sevmiyorum ama ben kulüpteki güven ortamını tek bir şeye benzettiğim için yazmak istiyorum. Gezi olaylarına katılanlar ya da yakından takip edenler bilir ki gezi ruhu diye bir şey vardı. Yani kaçarken ayağın takılıp yere düşsen arkandan gelecek kişinin seni kaldıracağından adın kadar emindin. İşte kulüpte de böyle bir durum söz konusu, bunun aksi bir şeyini görmedim şimdiye kadar. Görmüşsem de dişe dokunur bir şey değil ki aklımda bile kalmamış

Kısacası seviyorum bu kulübü. Gidebildiğim yere kadar da bu kulüple gitmek istiyorum. Ve kurulduğu günden bugüne kadar gelen süreçte de taş taş üzerine koyan herkesin emeğine sağlık.