Son bir iki gündür kasislerden gecerken motorumda bi gicirdama sesi duymaya başladım bu amotisorlerden mi kaynaklidir yoksa başka bi durum olabilir mi ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki M800 Intruder
İZMİR
A Rh (+)Son bir iki gündür kasislerden gecerken motorumda bi gicirdama sesi duymaya başladım bu amotisorlerden mi kaynaklidir yoksa başka bi durum olabilir mi ?
Spyder
İzmir/Narlıdere-Güzelbahçe
A Rh (+)Amortisorler ses yapiyo bro bizim. Siringa ile yagla ikisini de bi guzel kesilcek ses
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Amortisör değil... arka çatalı ana şasiye bağlayan milin yağı çok uyduruk. Hemen özelliğini kaybediyor. Ustaya git, lifte alıp mili çıkarıp güzelce yağlasınlar. Hiçbir şey kalmayacak ;)
1
1
A Rh (+)Her hafta wd40 lıyorum sırf o seslerden dolayı mışıl mışıl kullanıyorum sonra o gıcırtı adamı hasta ediyor!
Regal Raptor 250 Daytona
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ben en son o mili yağladım ve biraz yol yaptıktan sonra somunu neredeyse düşmek üzereyken farkettim. Çok dikkatli olunuz (yağlamaktan kastım WD40 sıktım ucunun erişebildiği yerlerden)
Hyosung GV 250
Antalya
B Rh (+)
Regal Raptor DD 350 E-6
İzmir - Bornova
0 Rh (+)arka çamurluğun ön tarafında, sağ ve sol olmak üzere 2 adet ufak civata gibi bi şey var. oradan içeri pompayla gres yağı basman gerekiyor. eğer ki pompa yoksa elinle o civarı iyice greslemen gerekiyor. o bölgeye wd40 vs sıkılması geçici olarak sesi kesmekte ama en kısa zamanda tekrar başlamaktadır. İzmir ekibinde birçok kişide o ses vardı ve dediğim işlemi yaptıktan sonra ses falan gelmiyor artık.
edit: ülkü senin yazdığını fark etmedim ya, gaRRaj'da hallederiz kardeşim![]()
Konu gabriel cash tarafından (18.October.2016 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)O ses adamı katil eder. Wd-40 uygulamak gerek ara ara. Biraz ilgiyi seviyor bizim canavarlar![]()
Suzuki M800 Intruder
İZMİR
A Rh (+)
Suzuki M800 Intruder
İZMİR
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)