Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor 250E-6C
İstanbul - Bayrampaşa
0 Rh (+)Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.
Ne Mutlu Türküm Diyene.
Ali ÜNVERDİ (28.October.2016), Bahadır (28.October.2016), CELİL (28.October.2016), centaur (28.October.2016), Kerem Düzgün (28.October.2016) Bunu beğendi.
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Yamaha Vırago 1100
İzmir - Çiğli
B Rh (+)
Regal Raptor DD 250E-10 Spyder
İstanbul - Üsküdar (Anadolu Yakası)
A Rh (-)Benim naçiz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır!
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!VAROLSUN IRKIMIN TURAN ÜLKÜSÜ!
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)'' Efendiler ! Yarın Cumhuriyet ilan ediyoruz! '' dedi Gazi Mustafa Kemal tam 93 yıl önce.. Etrafında kendisine benim gibi hayran olanlar da vardı, şimdiki gibi çekemeyen,hazmedemeyen,fikirlerine,devrimlerine düşman olanlar da... Ama umrunda olmadı . İyi ki doğdu. iyi ki bizim atamız olarak doğdu.. Tam bağımsız,laik,demokratik bir Türkiye hayalini gerçekleştirdi. Böyle bir dahinin,dehanın soyu olmaktan hep gurur duydum ,duymaya da devam edeceğim. Öncelikle tüm RR Ailesinin sonrasında kendini bu vatana,ataya ve silah arkadaşlarına sadakat ile bağlamış, cumhuriyet olgusunu ciğerlerine kadar sindirmiş,sevmiş tüm yurttaşların '' Cumhuriyet Bayramı'' kutlu olsun..
Ali ÜNVERDİ (29.October.2016), Bypale (28.October.2016), CELİL (28.October.2016), e.erbaş (29.October.2016), grolof (29.October.2016) Bunu beğendi.
Daytona
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası )
AB Rh (+)
Yamaha XVS 1300A MIDNIGHTSTAR
İstanbul Bağcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Cumhuriyetimizin ilanının yeni yılında Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk”ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.
Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz Kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak siizsiniz.
Ali ÜNVERDİ (29.October.2016), CELİL (29.October.2016), e.erbaş (29.October.2016), grolof (29.October.2016) Bunu beğendi.
Kawasaki vulcan 800
Tekirdağ Çerkezköy
A Rh (+)Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Atatürk”ün çocukları olarak atamızı hasret ve özlemle anıyoruz..
Zamanı yenemezsin
Yamaha XV950A
İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
B Rh (-)93 seneyi deviren bu koca cumhuriyette doğduğum için ne şanslı görüyorum kendimi, böyle bir Ata'nın ilkelerini takip ediyor olmak paha biçilemez gerçekten. Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene!
Ali ÜNVERDİ (29.October.2016), Bypale (29.October.2016), centaur (30.October.2016), grolof (29.October.2016) Bunu beğendi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)