![]()
olsun polat demedi :P
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
İstanbul
A Rh (+)![]()
olsun polat demedi :P
Hayat bir gündür,o günde bu gündür.
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)bilmiyom artık sanki aralardan kısık sesle oda dedi gibi geldi bana ya neyse :Pness Nickli Üyeden Alıntı
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
yok
İstanbul
A Rh (+)jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
:(
İdeal insan arıyorsanız bir kaç tane tavsiye edebilirim ama ideal eş yada sevgili arıyorsanız telrar söylüyorum aramayın.Zamanınıza yazık.Atlayın motorunuza yol yapın gezin tozun seyyah olun.Daha zevkli daha anlamlı.![]()
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Tyler Durden der ki; "Bizler kadınlar tarafından yetiştirilmiş bir nesiliz. Aradığımız şeyin başka bir kadın olduğunu sanmıyorum"
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
yok
İstanbul
A Rh (+)ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
ölümlü dünya bu,sadece motora atlayıp gezmekle olmuyo.sevdiğinide arkaya atıp gezersen bi anlamı oluyor.
Egzoslar gidiyor ozamanda.Ömrüm egzos temizlemeklemi geçicekness Nickli Üyeden Alıntı
![]()
E-250
İstanbul
0 Rh (+)...ve yine aynı Tyler Durden der ki; "Ancak sahip olduğun her şeyi kaybettiğinde tam anlamıyla özgür olabilirsin"ness Nickli Üyeden Alıntı
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
yok
İstanbul
A Rh (+)aşk olsun ya bizi egzoslarınızı kirleten birileri olarakmı görüyorsunuz.ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
verin bi kova su,çamaşırsuyuda olsun parlatalım biz egzosları :P :P
estafurullah ben kendimi olaya katıyorum sadece.ness Nickli Üyeden Alıntı
Ayrıca o oyle çamasır suyuyla temizlenmiyo parlatılmıo efenim.![]()
Şu anda 14 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 14 misafir)