ben evliliğe karşı değilim yeter ki uygun birini bulayım![]()
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)ben evliliğe karşı değilim yeter ki uygun birini bulayım![]()
![]()
Aşk iki kişiliktir, motosiklette öyle :mrgreen:
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)jashuaa, naptın sen. en başa döndürdün bizi. Zaten mesele uygun birini nasıl bulacağımız. Ya da aramalı mıyız, o bizi bulur mu???
yol yapalım yol
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)babo en başta dedim ya bu konu çok derin döner dolaşır başa geliriz diye oldu işte :mrgreen:carvalho Nickli Üyeden Alıntı
ya ben bunu ozzye hitaben yazdım o ben evlenmemde evlenmem diye tutturdu ya benim öle bi düşüncem yok
nasıl nasıl bulursak evleniriz![]()
Abi eşyaları yıllar önce satıp parasını evli erkekler klübüne bağışladım.çok paraya ihtiyaçları varmışta.BULL Nickli Üyeden Alıntı
Hatunlarının makyaj malzemeleri tatil faturaları falan filan işte.Yaptığım ve yapacağım ilk ve son iyilik budur evli erkekler için. :P :P :P
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)ozzy yarın bigün anne baba biz toruz sevmek istiyoz demeye başlayınca görürüm ben seni :Pozzymania Nickli Üyeden Alıntı
Ben onların agızlarıı önümüzdeki 30 sene için kapadım.Müsterih olunjashuaa Nickli Üyeden Alıntı
![]()
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Sırf sizi düşünüp topik açtım konuyla ilgili konuşan yok nerdesiniz arkadaşlar .![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Ben madde madde sıraladım valla. Açık seçik...
Kriterlere uyan bekar hatunlar varsa CV'lerini gönderebilirler![]()
yol yapalım yol
RR DD250
Eskişehir
0 Rh (+)gidikurtum firstlaydim tartışıcaz ama ozzy olayı sabote ediyo :P :P :Pgidikurt Nickli Üyeden Alıntı
YOK
İstanbul
0 Rh (+)ben onun kulağını çekeyim siz muhabbeti bozmadan devam edin göreyim sizi en güzel geyik bu topikte ..![]()
![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Şu anda 18 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 18 misafir)